una mica de tot arreu

Festival de Pasqua. ATENTIPOTENTI (1)

El passat dijous 30 de març va tenir lloc al Gran Teatre de la Passió l’estrena d’un espectacle que porta per títol ATENTIPOTENTI.

Al matí en van gaudir molts alumnes de les escoles de Cervera i d’altres pobles i, al vespre, es va estrenar per la resta de públic.

A l’escenari hi va haver disset persones: dos actors, el director i catorze músics. Per tant la part musical hi va tenir un gran protagonisme. Vam poder gaudir durant tot l’espectacle amb les bandes sonores, la majoria molt conegudes, de pel·lícules famoses.Va ser fantàstic poder-les escoltar, una darrera l’altra.

La posada en escena va ser magnífica i, amb tots els efectes especials d’allò tan encertats.

Els dos protagonistes portaven posat un cap de cartró, cosa que els hi donava un aspecte entranyable, i van fer un treball mímic durant tota l’obra. L’actuació va ser molt bona i, al final, quan es van treure els caps, vam comprendre per què ja que els que hi havia a sota són dues persones que treballen superbé.

El missatge que donava l’obra era per fer pensar i espantar del que representa la fabricació de milions i milions d’estris de plàstic que es llencen al mar i provoquen una contaminació brutal.

La participació del públic en alguns moments de l’obra va ser molt ben rebuda.

No sé si tornaran a representar aquesta obra a Cervera, però segur que la faran a altres llocs. Si teniu ocació d’anar-hi no us la perdeu perquè tothom que en vam gaudir li vam posar una nota molt alta.

Podeu veure ara algunes de les fotografies, poques per tot el que es va representar. Al menys coneixereu els dos protagonistes i us adonareu com el color també n’era un altre, de protagonista.

Un dels protagonistes…

… i l’altre.

El decorat, que aquí no es veu prou bé, representava que era un vaixell.

La il·luminació i els efectes especials van resultar fantàstics.

Un moment en que una joveneta del públic participa a l’espectacle.

El Director d’orquestra, Jordi Castellà.

Diferents moments de l’espectacle on el mar, amb aquests blaus tan potents, esdevé el protagonista.

Alguns músics.

Al final una de les que tocava va cantar una cançó

ATENTIPOTENTI ha estat un gran espectacle amb una producció local. Crec que l’haurien de tornar a representar perquè el dijous, encara laborable pels col·legis, potser no era el millor dia per fer-lo. De fet molta gent, i més sabent com de maco va ser, s’ha quedat amb les ganes…NO US EL PERDEU¡¡¡¡¡

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: