una mica de tot arreu

Gent de casa. Jordi Planes (3) (7)

Una vegada més els records del Jordi Planes ens tornen a venir d’una manera visual a través d’aquest post. Sortosament els seus amics Josep M. Orobitg i Josep M. Riera tenen una bona col·lecció de fotografies de l’època de la seva joventut. Ja m’agradaria a mi tenir-ne, encara que només fos unes quantes, amb la gent de la meva colla. Però no les tinc.

M’encanta aquesta colleta que es devien aplegar en alguna casa particular per celebrar alguna cosa. Espero que, un cop llegits els noms, o sense llegir-los, els pogueu reconéixer a tots i totes.

A la filera del darrere hi ha els nens: Josep Antoni Serra, Jordi Planes, molt rialler, i Josep M. Riera.

Al davant, les nenes: crec que aquesta més petita és la Soledat Riera, Trini Minguel de “cal Targarí”, Bergadà, Paquita Riera, germana del Josep M. i de la Soledat, Montse Mortes i Montse Jaques.

Tenint en compte que s’hi veuen els tres germans Riera potser que la festa es fes a casa seva a l’habitatge que està com sempre situat a davant del Col·legi Jaume i fent cantonada amb el carrer

Un dia d’estiu a la platja. Jugant amb l’arena com dos criatures el Jordi i el Josep M.

Amics inseparables i esportistes sempre. Amb els dos Joseps i el Jordi que ja pujava llarg i prim.

Acompanyant el seu gran amic Josep M. Orobitg. L’Edmond vidal i ell van vestits de carrer. Destaquen les deportives que porta el Jordi que avui seria un calçat “vintage” xulíssim.

Ves a saber perquè van lluïnt aquesta boina i, a més amb la guitarra. Estaria bé tenir més informació d’aquestes imatges perquè seria interessant. Localització: un dels llocs més sovintejats de Cervera: la plaça Santa Anna amb el Casal al darrera.

D’esquerra a dreta: Josep M. Orobitg, el músic, Ramon Bars, Jordi Planes, que porta la boina d’una manera impecble, Pinós i?

Amb aquestes fotografies que ja formen part de la vida privada queden per acabats, en principi, els posts dedicats al recordat Jordi. És el dia del seu casament amb Montse V all. Al seu costat s’hi troba Jaume Carcasona que, com que el Jordi va ser testimoni de la seva boda, Jaume va fer el mateix. Quina sort tenir aquesta fotografia ja que a casa no en tenim de quan el Jordi va ser testimoni. Vam tenir un important problema amb les fotografies de noces.

Ell porta un vestit fosc amb un llaç al coll. La núvia queda fantàstica amb aquesta pamela. Tot molt anys setanta!!!!

Amb els amics, contents i riallers. Quina anys aquells de joventut. Enyorats i recordats!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: