una mica de tot arreu

Associació Cultural el Campanar a Nadal al carrer Combat

Associació Cultural el Campanar es va afegir a celebrar el Nadal al carrer Combat i ho va fer amb una exposició efímera que va tenir molt èxit.

Es tractava d’informar sobre tot el que es feia al voltant dels darrers Concursos de Pessebres organitzats per l’Associació de Pessebristes. Alhora que s’explicava una mica la mostra també es deia que, quan ja es pogués entrar als domicilis per tal de veure els pessebres, es tornaria a endegar aquesta activitat. Enguany, encara amb les mesures derivades de la Covid, no es podia fer.

Aquest grup de Pessebres són els retallables que s’han anat donant a tothom que s’havia apuntat al Concurs de Pessebres. Com podeu veure tots tenen el seu atractiu. Alguns mostren temes d’actualitat, del moment que van ser fets, i altres, estan situats en llocs concrets de Cervera. Tots tenen el seu encant.

Els primers anys del Concurs de Pessebres es va regalar a tothom que hi participà dues figures de terrissa i una de resina.

Aquí es veuen amb més detall.

Aquests dos pessebres completen la col·lecció de retallables exposats en aquesta mostra.

Fàtima Puig ha exposat dues vegades en unes mostres organitzades per Associació Cultural el Campanar i, tant l’any 2021 com el 2022, també ha impartits tallers de manualitats nadalenques. Aquí podeu veure algunes de les peces fetes en ambdos tallers.

en aquest plafó es podien veure uns quants dels Diplomes que es donen a tothom que s’apunta al Concurs de Pessebres. Tenen el mateix disseny, adaptat, que el cartell de l’any.

Aquests són els cartells amb els que s’ha anunciat el Concurs de Pessebres. Tots els ha dissenyat el cerverí Xavi Miret, que ho ha fet d’una manera desinteressada sense obtenir cap benefici, només per col·laborar amb els pessebristes.

La tarda de Nadal al carrer Combat hi van passar unes cent persones a visitar l’exposició. Fins i tot els Patges Reials que també van assistir a la Festa.

Esperem que l’any vinent es torni a fer aquesta activitat que va quedar molt lluïda. Que no sigui només un any i prou!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: