una mica de tot arreu

Valls. Decennals 2021+1 (3)

Les Decennals per damunt de tot són les festes de la Llum ja que estan dedicades a la Mare de Déu de la Candela.

De llum n’hi havia arreu però en alguns punts els efectes lumínics esdevenien espectacle. És el cas de l’instal·lació que hi havia al Fornàs: un innovador espectacle de lluminàries musicals. Sis variants diferents de lluminàries s’alternaven en la graella de programació, una d’elles amb música del famós grup Queen. Ha estat el primer cop que l’espectacle inaugural, que va tenir lloc aquí, es va anar repetint cada jornada en uns passis d’una durada aproximada de 10 minuts.

En aquestes properes fotografies, tot i que no tenen res a veure amb la realitat, ja que no hi ha ni moviment ni música, sinó imatges fixes us podeu fer una mica la idea dels constants canvis de color i de composicions que es feien al ritme de la música.

El Piromusical va tenir lloc el dia 6 a les 10 de la nit i va tancar les Decennals. Va estar disposat de manera paral·lela a les instal·lacions esportives del Fornàs i la gentada, uns quinze mil, que ens vam aplegar per veure’l vam gaudir d’un espectacle meravellós durant mitja hora.

Va anar a càrrec de l’empresa valenciana “Pirotecnia Ricard Caballer” i va ser extraordinari. Innovador, ple de girs sorprenents, molt ben coordinat amb la música, en fi, un espectacle que resulta del tot inoblidable,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: