una mica de tot arreu

“A la recerca del temps perdut” Visita a l’espai museitzat. El cosidor (16) (1)

El cosidor va sorgir d’un espai preparat en motiu de la museització ja quela casa no disposa de cap habitació específica per cosir. Es va fer el muntatge perquè el tret més destacat de les dones de la casa era la seva habilitat amb les agulles, per tant, muntar un cosidor semblava una cosa imprescindible i, com que de material no en faltava, va quedar com un lloc dels que més van agradar.

En aquestes imatges podeu veure l’aspecte general d’aquest cosidor efímer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: