una mica de tot arreu

Sònia Moda i complements. Tercer aniversari

Fa tres anys que, a primers de desembre, va obrir les portes un nou establiment al carrer Combat: Sònia Moda i Complements. Ara està a les portes de celebrar el seu tercer aniversari i, tot que la pandèmia ha fet mal, la seva propietària encara els nous temps amb optimisme i il·lusió.

I ofereix una important renovació al seu espai. Des de sempre ha tingut molt encert en presentar uns aparadors atractius i vistosos. Doncs ara s’ha superat i mirant aquests grans finestrals oberts al carrer ja ens adonem que la decoració ha pres un gir molt atractiu. Després visitant la botiga podem comprovar com d’encertat ha estat el canvi.

Fem una ullada a aquests magnífics aparadors que presenten la roba de tardor.

Entrem a l’interior on vèiem aquests maniquís des d’un altre angle. Com podeu veure tots els “outfits” que llueixen són molt encertats i no hi falta detall.

La decoració barreja un cert aire “country” marcat per les tarimes i les caixes de fusta, a les que s’hi afegeix el vidre amb l’ aire decadent que ve marcat per les peces de mobiliari que ja tenen història i que, a més d’embellir l’espai, es fan servir com a expositors.

Aquesta vitrina, típica de la meitat del segle passat, s’ha folrat amb un bonic paper de flors que fa de fons a tot el que s’hi exposa. Un delicat soport lumínic serpenteja damunt el fons i li dóna un plus de sofisticació.

La part del darrera d’aquesta peça porta missatge. La frase de Coco Chanel es llegeix molt bé.

La de sota la podeu veure ampliada en aquesta fotografia.

La transparència del vidre aporta lleugeresa a la decoració.

D’aquests caixonets n’hi ha arreu. Tenen una magnífica utilitat ja que fan d’expositors, principalment de complements.

Tota la part davantera de la botiga queda ara dedicada a la roba per la dona. N’hi ha moltíssima, variada i col·locada per colors.

Una encertada gamma cromàtica amb el negre, el blanc i el beís.

La manera de presentar el calçat també ha variat. Ja fóra de les seves capses llueix molt més.

Els blaus, els camels i els beis combinen d’allò tan bé.

Un racó amb roses, liles i blaus.

Aquest magnífic trinxant alfonsí tanca la zona dedicada a la dona i dóna entrada a la roba d’home i de nens. Aquest espai encara no està enllestit. Queda pendent de donar-li forma.

Peces de vestir per homes i joves.

Amb aquesta bonica composició queda enllestit el post. Cal felicitar a la Sònia pel seu encert i desitjar-li que aquesta nova empemta, tres anys després de l’obertura, sigui tot un èxit. El seu establiment ha fet que el nostre estimat carrer Combat pressumeixi d’una botiga envejable.

FELICITATS!!!!!!

Que el seu esforç, simpatia i saber fer dobli els resultats com aquest mirall que ens dobla la imatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: