una mica de tot arreu

Festa Major 2021. Les atraccions

Tots tenim encara el record d’aquell any que per la Festa major es van treure les atraccions del centre de Cervera i es van portat al sindicat. Mai havíem viscut una Festa Major tan trista. sortosament l’any següent van tornar al seu lloc i tot va ser com abans.

Això és el que ha passat aquest any. Degut a les restriccions del Covid les populars atraccions s’han posat davant el poliesportiu i al llarg del passeig de l’esport. I, per tant, el centre de la ciutat, especialment a la tarda vespre. semblava un mas robat. i de retruc bars, restaurants i cafeteries se’n veien afectats del tot.

Cal esperar doncs que l’any vinent, suposant que el Covid estigui ja superat les atraccions tornin a omplir de colors, de música i de gent el centre de Cervera. Han tingut, com sempre, molt èxit i hi ha passat quasi tothom, tant els que hi porten els infants com els grans.

Hi vaig anar a fer fotografies força tard per trobar-les buides ja que agafar gent resulta complicat. Espero que el resultat us agradi.

La xurreria sempre es troba al voltant de les atraccions. amb tanta gent movent-se per allí les vendes estan assegurades.

Sempre hi ha novetats. Ara els sucres de color rosa ja venen dins d’uns recipients plàstics. a mi que em donin els de tota la vida: rodons com pilotes i aguantats amb un pal de fusta…

Les “barraques” amb els sug·gestius premis que es poden guanyar també tenen molt èxit.

El venedor de globus és un personatge clàssic de Festa Major.

De nit, l’il·luminació, donava una màgia especial a les atraccions. La vistositat dels colors, que anvan canviant sense parar, i la música feien de l’escenari un espai del tot atractiu.

Els entreteniments amb peces infables també feien goig.

Aquestes properes imatges corresponen a les atraccions dedicades als més grans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: