una mica de tot arreu

Festa Major 2021. La Carretillada.

La Carretillada que protagonitzen els Diables Carranquers i que té lloc al carrer Santa Maria és un dels espectacles que no m’agrada perdre’m per la Festa Major.

L’any passat no es va poder fer però enguany s’ha pogut tornar a celebrar. Com que tenia entrada per anar al concert dels Pets ja no vaig anar-hi perquè es cavalcaven els horaris. Casualment em vaig deixar una cosa a casa i la vaig anar a buscar de pressa. Va ser aleshores quan, des del carrer Granyena vaig veure com les bengales pujaven campanar amunt tornant el cel vermell.

Vaig recordar aquella frase de Forrest Gump que deia d’estar en el lloc adequat en el moment adient i vaig pensar que les casualitats existeixen. Mai se m’hagués passat pel cap anar a veure la carretilla des de tan lluny. Doncs l’espectacle va ser per recordar.

Espero que aquestes properes imatges en puguin donar fer. aquí les podeu veure.

Aquesta taca que es veu a l’esquerra és un dron que estava fotografiant la Carretilla des d’un angle impossible per nosaltres.

Sug·gereixo que en la propera Festa Major anar a veure la Carretillada des del carrer Granyena, tocant al Club Esportiu Mas Duran, o des de la plaça del Mas Duran Parc Municipal, seria una bona opció. Fins i tot millor la segona opció ja que des d’aquella tanca de fusta la panoràmica es molt bona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: