una mica de tot arreu

Aquelarret 2021

Aquest any les coses han canviat força i, encara que no de la manera com es feia abans del Covid, s’ha pogut tornar a celebrar l’Aquelarret.

Cal Racó ha estat un espai d’allò més aprofitat per moltes de les activitts que s’han fet i en aquesta plaça és on ha tingut lloc l’edició de l’Aquelarret 2021.

Tot l’aforament va quedar exhaurit. Hi havia molta gent que acompanyaven els petits per tal de que gaudissin amb la seva festa. En aquesta imatge es veuen espais buits perquè encara no havia arribat tothom.

En aquesta hora, les 6 de la tarda, el sol apretava i va fer molta calor. A tothom se’ls hi entregava un barret per tal de protegir-se. Va anar d’allò tan bé.

Aquest jove anava ruixant als assistents, cosa que es va agrair.

Els més petits, com que saben que hi haurà petards, van ben preparats!!!

En aquestes properes fotografies podreu veure com els grups infantils de Carranquers s’esperaven per le seves actuacions.

La colla jove del grup de persusió Bombollers també van col·laborar amb el lluïment de l’Aquelarret.

La novetat més important d’aquesta edició va ser la renovació de l’entranyable Cabronet, un nou capgròs, elaborat per l’artista Pau Reig de Solsona.

Construït amb cartró pedra es tracta d’un model únic pensat exclusivament per aquesta festa. Està fet amb un material resistent i a prova de desgast perquè pugui ser portat com a capgròs i, alhora, es pugui recolzar a terra.

Benvingut Cabronet!!!

Aquí el podeu veure compartint escenari amb la colla d’Alea Teatre que van presentar tot l’espectacle.

L’Aquelarret 2021 va acabar amb la darrera actuació dels Carranquers. Els petards van ser discrets degut al protagonisme del públic infantil però, com sempre, les imatges amb el campanar al fons, resulten ben atractives.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: