una mica de tot arreu

Recordant…Primeres Comunions. Sortint de Santa Maria. 24-5-1964 (2)

Amb aquestes fotos queda completada la entrega de les imatges que em va facilitar una persona seguidora del blog. Unes imatges que, quasi bé totes, tenen l’encant de l’espontaneïtat i la naturalitat ja que estan fetes sense que la gent que hi surt se n’adonés.

La majoria de fotografies estan tirades mentre la gent sortia, desordenadament, de la celebració de Primera Comunió que va tenir lloc a Santa Maria al maig de 1964. Comptant les del post anterior i les d’aquest podeu veure que algunes estan fetes a la plaça Major, un parell al carrer Major i, una altra, davant la Universitat, en el camí de tornada cap a casa dels grups familiars.

Personalment n’he remenat moltes de fotografies d’esdeveniments cerverins però aquestes no les havia vist mai. Per tant és d’agrair que hi hagi persones que les passin per tant d’anar-les preservant i publicant en aquest blog. Si algú me’n vol fer arribar el correu adient és aquest carmebonettrilla@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: