una mica de tot arreu

Recordant.Processons…La del Cor de Maria (5)

Com a gestora del blog unamicadetotarreu tinc una gran quantitat de fotografies antigues de Cervera. La majoria han estat aconseguides per mitjà d’aportacions particulars en els casos que s’han organitzat exposicions puntuals des de l’Associació Cultural el Campanar.

Pel que fa a la Processó del Cor de Maria el nombre d’imatges de les que disposo són 30 que deunidó. Estic segura, però, que encara en podria tenir moltes més que la gent guarda de quan hi assistiren vestits de sants i santes i altres personatges religiosos. Seria fantàstic que me les poguessin passar perquè l’arxiu d’aquesta processó anés sumant. En cas de que ho volgueu fer les podeu passar a aquest correu carmebonettrilla@gmail.com.

El blog les presentaria en un post on hi hauria aquestes noves aportacions citant qui les ha fet possible. Gràcies.

En aquest post només hi trobareu una sola fotografia degut a que hi ha feina a mirar-la perquè va ser un any de molta participació i, sortosament, quasi tots els que surten estan identificats.

S’hi veu la Mare de Déu de Fàtima acompanyada dels tres pastors que la van veure aparéixer. La figura del Papa també hi és present i la de Sant Antoni M. Claret també. En canvi s’hi troba a faltar la Mare de déu de Fàtima i la Bernardette que sí apareixia en altres edicions d’aquesta processó.

Fila del darrerra i d’esquerra a dreta, Joan Palma, Antoni cornellana, Josep M. Bergadá, Josep Cornellana, un nen no identificat que era fill d’una família d’inmigrants, Josep Raich Brufau, Josep M. Pagés, no identificat, Josep M. Rius, no identificat,

Al davant i també d’esquerra a dreta Marta Pomés va de Santa Cecília. La podreu veure a continuació ella sola, Conxita Roselló Martínez, Maria Tella comas, Mercè Tardà Tarrida, Mercè Torné, Ramona Calafell que va de Mare de Déu de Fàtima, Magí Raich Brufau, M. Carme Pagés, Josep M. Rovira, Josep M. Villarroya Massana, no identificat, Antonio Abella, que va morir molt jove i Pilar Tella Barrachina.

A primera fila s’hi poden veure, el nen que fa fa de pastoret és Jaume Tardà Tarrida, les dues pastoretes són Misteri i M. Dolors Rivera Raich, al seu costat crec que és l’altra germana Tella Barrachina?. Dels cinc següents només queda identificada Carme Moscoso Casado.

Marta Pomés vestida de Santa Cecília amb la palma del martiri i la lira. Aquesta santa és la patona dels músics.

Un altre cop trobeu la mateixa fotografia. Mireu si ara els aneu identificant sense necessitat de llegir el nom i a veure si també hi ha sort i podeu confirmar la identitat d’algun/a que hi ha dubtes o no sé sap qui és. Comunique-ho a carmebonettrilla@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: