una mica de tot arreu

Associació cultural el Campanar.10è aniversari (2)

En aquest segon post, dedicat a l’especial exposició que es va fer als aparadors de diferents establiments comercials de Cervera, podreu veure la resta de comerços col·laboradors i les fotografies que s’hi podien veure.

A Jordi Prat, fotògraf, les imatges corresponien a l’acte festiu que es va fer per la Festa Major d’Hivern i que tenia com objectiu fer difusió d’un vitrall de Santa Maria lligat a l’homenatge a una entitat, que va ser la Junta del Santíssim Misteri

A la floristeria Orquídia es podien veure alguns moments de la gran exposició que es va fer a la Capella de la Mare de Déu de l’Incendi durant la setmana de la Isagoge i Festa Major, en la que s’hi va poder fer el seguiment de totes les activitats organitzades per l’Associació durant aquests deu anys,

A Llibreria Universitat es podien veure fotografies fetes a la visita que va tenir lloc a l’antiga església dels Dolors, ara centre de culte copte, per visitar el seu especial i sorprenent Baptisteri.

Bernaus Herbes exposava imatges de l’activitat dedicada al Memorial Toni Nadal organitzada juntament amb el Centre Excursionista.

A Esports Truga s’hi podien veure alguns moments del multitudinari sopar i concert d’aniversari que va tenir lloc al carrer Combat i que va aplegar cent persones.

Anna Maria bolsos repetia, ja que es van fer sis activitats, i hi havia dotze aparadors que funcionaven com a espais expositius, el Memorial Toni Nadal.

Queda per acabada la informació donada sobre una manera diferent d’exposar que, potser mai s’hauria fet però el cas és que aquesta pandèmia ha donat pas a noves experiències per tal d’anar seguint programant activitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: