una mica de tot arreu

Associació Cultural el Campanar. 10è aniversari (1)

A l’agost de 2019 l’Associació Cultural el Campanar de Cervera feia 10 anys que havia endegat les seves activitats de caire cultural i lúdic. Per tal de celebrar-ho s’havien preparat moltes activitats que es van dur a terme fins que el Covid ho va estroncar tot.

Després de veure l’opció que havien triat a Solsona per tal de que tothom pogués gaudir d’una activitat sense perill, es va decidir fer quelcom semblant. Com que no es comptava ni amb el pressupost ni les facilitats d’allà es va fer una proposta més discreta, però que també va poder arribar a molta gent.

Es van exposar fotografies de les sis activitats de celebració del 10è aniversari que s’havien pogut dur a terme i la mostra es va vehicular a través de diferents aparadors d’establiments de Cervera. D’aquesta manera tothom que mirava l’aparador gaudia amb les fotografies i, algú, anant a mirar les imatges també aprofitava per veure els objectes que s’exposaven a l’aparador.

Van ser tretze els espais col·laboradors, als qui cal agrair la seva col·laboració. El blog dedica aquest post i el següent a mostrar on i què hi havia en aquesta atípica exposició. Atés que va tenir prou èxit no es descarta que, més endavant, es pugui repetir oferint imatges d’alguna temàtica interessant i atractiva.

A Sol Major es podien veure fotografies de la darrera activitat que es va fer: un acte festiu que va tenir lloc per la Festa Major d’Hivern en el que es va fer difusió d’un vitrall de Santa Maria lligat a l’homenatge a una entitat, que va ser la Junta del Santíssim Misteri

La Moderna mostrava les imatges de la visita que es va fer al Col·legi de la Sagrada Família com a comiat de l’immediat tancament d’aquest centre.

A Sabateria Ibáñez es van poder veure fotografies de la segona visita quees va fer a l’antiga església dels Dolors, ara de culte copte, per visitar l’especial i sorprenent Baptisteri que hi van muntar.

Ecoperruqueria Lidia Natural. En aquest aparador s’hi van exposar tres dibuixos que Ton Granell havia fet quan es va inaugurar el Museu del Pa, un espai situat a l’interior de la Cafeteria el Campanar que sempre és visitable. Sol·licitant el catàleg, que explica tots els elements que hi ha, s’hi pot fer un interessant recorregut.

Pastisseria Agustí. Atés que només es van poder fer sis activitats de les programades i que hi havia dotze aparadors, que van funcionar com espais expositius, totes es repetien dues vegades. Aquí es podien veure més fotografies de la visita realitzada al Col·legi de la Sagrada Família feta abans del seu tancament definitiu.

Les fotografies exposades a l’Estanc Minguell corresponien a la gran exposició que es va fer a la Capella de la Mare de Déu de l’Incendi durant la setmana de la Isagoge i Festa Major, en la que s’hi va poder fer el seguiment de totes les activitats organitzades per l’Associació durant els deu anys.

Adrogueria Cervi exposava les fotografies corresponents al multitudinari sopar i concert que va tenir lloc al carrer Combat i que va aplegar 100 persones. Va ser el primer acte de celebració del 10è aniversari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: