una mica de tot arreu

Trou de ver i Artèria

Trou de ver

Aquest va ser un espectacle que va tenir lloc el 12 d’octubre al Paranimf en una posada en escena que ocupà tot l’espai. Aquesta proposta, dins d’Espurnes que és un festival que vincula música barroca, amb entorn barroc i amb gastronomia barroca l’experiència no acabà amb una simple audició sinó que el xef, Sergi Ortiz, de l’Antic Forn, va reproduir al paladar el que es gaudí a l’escenari, amb l’acompanyament dels vins del Celler Grau i Grau.

El blog no disposa de fotografis d’aquest acte.

Artèria

L’espai públic és l’espai que tots i totes compartim, és on el veïnatge es relaciona. on es desenvolupen els intercanvis i on la ciutadania s’empodera; són els nostres carrers, les nostres places i els nostres espais verds. Sota aquestes premises, l’EAM (Escola d’Art Municipal) Leandre Cristòfol de Lleida rep un encàrrec de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 i de la Regidoria de Promoció econòmica de la Paeria de Cervera.

Amb el títol d'”Artèria” es planteja un projecte que consisteix a dissenyar i portar a teme una intervenvió artìstica als exteriors i/o façanes dels edificis i locals comercials en desús i mobiliari del carrer per tal de revitalitzar, dignificar i recuperar el carrer Major de Cervera. A partir d’una intervenció plàstica, visual i publicitària a l’exterior de la via pública es pretén donar visibilitat tant al carrer comercial com a la vegada reforçar i dignificar aquesta antiga via, així com obtenir una transformació d’aquest espai urbá.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: