una mica de tot arreu

Cervera Capital de la Cultura Catalana. Dones Rurals, motor de progrés i Epíclesis Flamenca (69)

Dones rurals, motor de progrés. V Jornada sobre emprenedoria i lideratge femení

Les àrees de Promoció Econòmica i d’Igualtat del Consell Comarcal de la Segarra van començar a impulsar les jornades “Dones rurals, motor de progrés” amb la finalitat de generar un espai de trobada sobre emprenedoria i lideratge en femení a la comarca. La passada edició va tenir lloc el dia 23 de novembre i va estar dedicada a la reflexió, el debat i l’acció amb la idea de promoure la presència equilibrada de dones i homes en el món cultural i artístic del nostre context rural, i a posar en valor la professionalitat i l’emprenedoria femenina, També impulsar els valors femenis en el si de la competivitat empresarial.

Aquesta activitat va tenir lloc a l’Auditori.

Epíclesis Flamenca

El cant d’Albert Cases Boquet, d’arrels cerveines i criat a Barcelona, ha sonat per mig món però encara no ho havia fet a la terra d’on és originari per part de la família materna. Després de les gires per Europa, Llatinoamèrica i fins i tot per les Antípodes, va presentar la seva nova proposta, Epíclesis Flamenca, a l’Auditori Municipal de Cervera el dia 23 de novembre, on va commoure els assistents acompanyat de músics magistrals.

Epíclesis flamenca va resultar un recital ple de varietat i mixtures on, partint del flamenc tradicional i modern, es van poder escoltar també temes propis i versions de cantants i compositors com Leonard Cohen o Lluís Llach, entre altres…

Va ser una cita amb “el duende” en tota regla.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: