una mica de tot arreu

Cervera Capital de la Cultura Catalana. 10è aniversari Associació Cultural el Campanar de Cervera. Exposició d’aniversari (53) (3)

En aquest post podreu veure els diferents espais de l’exposició sobre el 10è aniversari d’Associació Cultural el Campanar que es va poder visitar a la Capella de la Mare de Déu de l’Incendi durant els dies de la Isagoge i Festa Major.

L’espai expositiu estava dividit en dues parts diferenciades: una d’elles, a ambues bandes de l’entrada, estava dedicada a Jaume Ferran, escriptor i poeta. Ell, enguany, va protagonitzar la setmana de la Isagoge i l’Associació es va afegir al reconeixement que se li feia. D’ell tenim un record entranyable ja que els dos darrers actes que va fer a Cervera van estar organitzats per l’Associació Cultural el Campanar.

En aquestes properes imatges podeu veure aquests dos espais.

f1

f5.jpg

f6.jpg

f3.jpg

f2.jpg

f4

Cartell del 10è aniversari dissenyat per Xavi Miret.

e15.jpg

En aquestes properes imatges podeu veure els vuit plafons en els que hi havia fotografies de cadascun dels actes organitzats durant aquests 10 anys amb un text explicatiu.

 

e6.jpg

e7.jpg

e11.jpg

En diferents suports estaven exposats tots els materials: punts de llibre, llibrets, targetons… que s’han donat com a record als assistents als actes.

e21.jpg

e2.jpg

e18.jpg

e16.jpg

També es podien veure les diferents publicacions: calendaris, el catàleg del Museu del Pa, àlbums de fotografies

e19.jpg

e20.jpg

Aquests tres dibuixos originals formen part de la col·lecció “Una mirada des del Campanar” realitzada per Ton Granell i que es regalaven a les i els conferenciants.

e23.jpg

Aquests acurats treballs de disseny fets per Xavi Miret són també una mostra de la sèrie “Fem poble, la nostra gent” que també s’entregava a les persones que tenien cura d’alguna activitat dins de la programació dels actes culturals.

e22.jpg

Cada any s’ha fet un àlbum amb totes les activitats detallades. Per tant se’n podien veure 10. Van tenir molt èxit!!!

e26

A més dels àlbums abans esmentats es podien veure tots els cartells ordenats cronològicament així com també altres àlbums amb l’explicació i les imatges de les col·laboracions fetes amb altres entitats com és el cas dels “dossiers” per Segarra.

e25.jpg

Aspecte de l’espai expositiu vist des de diferents angles.

 

e27.jpg

e3.jpg

e4.jpg

e5.jpg

Una vegada més, cal donar les gràcies a la gran quantitat de persones que van passar a visitar aquesta exposició. Els comentaris i les paraules encoratjadores fan que, continuar amb el treball de l’Associació sigui un repte i un estímul. 

Vam celebrar el cinquè aniversari i ara hem celebrat el desè. Esperem poder celebrar també el proper que serà el quinzè!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’altra part, molt extensa, repassa tota la programació que s’ha dut a terme durant aquests 10 anys.

 

 

 

 

 

 

 

S’hi podia veure tot el material editat, que és molt…

 

 

 

 

 

…i algunes obres originals de Ton Granell

 

 

… i Xavi Miret amb les que s’obsequiaven els conferenciants.

 

 

 

També s’hi trobaven els 10 àlbums, un per cada any, en els que es podien seguir, pas a pas, totes les activitats dutes a terme.

 

 

Els acompanyaven altres àlbums que recollien les col·laboracions fetes amb altres entitats com els “dossiers” fets per la publicació “Segarra” o les exposicions de fotografies que s’han fet per Tots Sants al cementiri de Cervera.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: