una mica de tot arreu

Cervera Capital de la Cultura Catalana. 10è aniversari Associació Cultural el Campanar de Cervera. Exposició d’aniversari (52) (2)

Aquest breu text és el anunciava l’exposició del 10è aniversari d’Associació Cultural el Campanar al diari de la Capitalitat ja que aquesta activitat estava inclosa dins de la programció de Cervera Capital de la Cultura Catalana:

L’Associació Cultural el Campanar de Cervera celebra el seu desè aniversari amb una exposició que mostra els cartells, llibrets, targetons, punts de llibre, calendaris i àlbums de totes les activitats que s’han organitzat al llarg d’aquests 10 anys. L’exposició també presenta un recull de fotografies que mostren la història d’aquesta entitat, que va néixer vinculada a l’espai Cafeteria el Campanar.

Durant tot aquest temps l’Associació ha dut a terme conferències, visites guiades, reconeixements i homenatges, exposicions i mostres, presentacions, sortides culturals i lúdiques, audicions i diverses col·laboracions amb altres entitats locals.”

reduida.jpg

Aquest és el cartell anunciador que va recollir l’esperit del  cartell que es va fer anunciant el primer acte que va organitzar l’Associació.

cartell bo.jpg

El dijous 12 de setembre va tenir lloc la inauguració de l’exposició sobre el 10è aniversari de l’Associació Cultural el Campanar de Cervera.

Personalment i, com a presidenta de l’entitat em vaig dirigir al públic amb aquestes paraules: “En nom de Ramon M. Razquin, de M. Rosa Villarroya i jo mateixa cal agrair la vostra assistència avui així com la col·laboració que hem tingut durant aquests 10 anys per part vostra. Agraïm també la presència del Paer en Cap que avui ens acompanya com a regidor de Cultura, i molt especialment, tenen el nostre agraïment les Juntes de la Residència i les Religioses de la Sagrada Família per haver-nos cedit, aquesta i altres vegades, la Capella de la Mare de Déu de l’Incendi que és un espai molt adient per exposar.

20190912_231920.jpg

Entre altres coses s’havia anunciat que en aquest acte es presentaria el cartell del 10è aniversari. Un cartell que anirà acompanyant durant l’any els altres que anunciaran les diferents activitats programades. El disseny és de Xavi Miret. Ell sempre encerta i sorprèn amb el resultat final. Com podeu veure és el nostre campanar però amb els sis finestrals disposats en vertical. Resulta elegant, molt clar el missatge que transmet i amb un punt de transgressió en la imatge. Tot plegat fa que resulti un treball excel·lent.

cartell xavi 10è aniversari

També ha tingut cura del disseny de la invitació que s’ha fet arribar a totes les persones que, d’una manera o altra, han col·laborat durant aquests 10 anys amb l’associació així com també a les que assisteixen o han assistit d’una manera regular als actes programats.

invitacio

El tercer element que repeteix aquest disseny és un punt de llibre que s’entregarà avui a tothom que ha vingut a aquesta inauguració.

puntlllibre.jpg

A continuació, Bernat Clota, Marc Torres i Miquel Camps, alumnes del Conservatori de Música de Cervera ens oferiran una intervenció musical.

20190912_192914.jpg

En acabar l’actuació musical, Armand Forcat i Marta Aldomà tindran cura de donar per inaugurada l’exposició traient la tela que tapa la porta d’accés a la Capella de la Mare de Déu de l’Incendi.

20190912_235039.jpg

S’han triat aquestes persones en funció de la seva edat. Armand és el col·laborador de més edat que ha tingut l’associació i va impartir dues conferències molt interessants sobre les processons a Cervera.

20190912_235502.jpg

Marta és la més jove de les col·laboradores. Va cedir un original i creatiu pessebre per tal d’exposar-lo durant les festes de Nadal i, a l’acte de presentació, va explicar-lo amb detall.

20190912_235604.jpg

Plegats recullen la peça de tela que ha tret i queda així inaugurada l’exposició.

20190912_235729.jpg

El públic comença a entrar a l’espai expositiu per tal de veure tot el que s’hi exposa.

20190912_193517.jpg

g1.jpg

g3.jpg

En el proper post podreu donar un tomb pels diferents apartats de l’exposició.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: