una mica de tot arreu

10è aniversari de la Colla Infantil de Diables Carranquers de Cervera (1)

Haver arribat a celebrar un desè aniversari vol dir que l’activitat ha reexit. És el que ha passat amb aquesta Colla Infantil de Diables Carranquers de Cervera que, al llarg d’aquests deu anys, ha estat el bressol dels nens i nenes que, en fers-se grans passaran a la colla adulta.

Aquesta colla de petits i petites va començar a caminar un 12 de juliol de ara fa 10 anys i va ser apadrinada per la “Colla gran”.

Aquestes paraules, extretes dels discurs que van fer els Caps de colla, ens diuen molt de l’objectiu d’aquesta nova experiència. Unes paraules que, al llarg d’aquests deu anys, s’han anat complint.

Pertànyer a una entitat d’aquest tipus des de ben petit és una manera tranquil.la, sana, profitosa, educativa, enriquidora, entretinguda, de creixement i realització personal, on es transmeten valors de conducta, de treball en equip, de respecte, de fer país…. És una manera de dedicar-se i fer alguna cosa de profit sense obtenir-ne res a canvi més que la satisfacció de fer alguna cosa que a un mateix l’omple, l’entreté, el realitza i el satisfà personalment. És una manera de participar i implicar-se en la societat que estem vivint i que sovint va tan ràpid que no tenim temps de parar-nos a pensar en les coses que realment importen. En definitiva, associar-se és una bona oportunitat per intentar revifar alguns dels valors que creiem importants i que sembla que s’hagin quedat una mica difusos. 

Per tal de celebrar-ho, el diumenge abans de la Festa Major, va tenir lloc la seva festa. Aquest és el cartell que l’anunciava.

Quatre colles eren les convidades: Diablons d’Artesa de Segre, Dimonis de Molins de Rei, Mal llamps d’Igualada i Diables de Lleida. En aquesta propera imatge, procedent del blog Lo Carranquer, les podeu veure posant davant la Universitat.

Els Diablons d’Artesa de Segre es veien de lluny ja que destacava molt  la vermellor del seu vestuari.

El grup de diables Mal Llamp d’Igualada, en un moment de l’encesa.

Els Dimonis de Molins de Rei arriben a la plaça Santa Anna. Els acompanya un adult que sembla un gegant!

El seu vestuari, que combina el blanc amb el lila, resulta molt vistós.

Darrere d’ells ja es veuen els de la Colla Infantil de Cervera. En el proper post continuarem…

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: