una mica de tot arreu

Isagoge 2018. Trobada de puntaires

Any rere any l’Isagoge torna per donar pas a la Festa Major. La trobada de puntaires, que té lloc als patis de la Universitat, és una de les activitats que cada any s’hi troba en la programació d’aquesta actitivats de caire cultural que és l’Isagoge.

El dia de la Trobada de puntaires, que coincideix amb el diumenge abans de la Festa Major, es presentà assolejat i les i els puntaires van demostrar les seves habilitats asseguts amb els seus estris sota els porxos del primer pati que es troba a mà esquerra.

L’organització, que fou impecable, tenia preparats moltíssims regals per entregar als participants.

Els rètols que marcaven el lloc de procedència dels i les participants a la trobada tam`tenien una presentació molt acurada.

En les properes imatges podeu veure com puntaires s’afanyaven en avançar en els seus bonics treballs sota la mirada de la gent que observava la delicades, la paciència i el bon saber fer amb els boixets.

Tenint en compte que els estris que es fan servir per fer aquests tipus de treballs són ben especials i que noes troben a qualsevol lloc l’organització possibilita el muntatge de diferents parades en les que es pot trobar tota classe d’elements necessaris per treballar la punta de coixí així com també altres que es fan servir per fer manualitats.

En aquestes imatges podeu veure una petita mostra de l’amplia oferta que s’hi trobava.

Cal felicitar a les organitzadores i esperar que aquesta Trobada de puntaires, ben arrelada a Cervera, vagi tenint continuïtat i gaudeixi de l’èxit d’aquesta darrera edició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: