una mica de tot arreu

Col·legi Jaume Balmes. Jornada de portes obertes 2018 (2)

En aquest segon post dedicat a la Jornada de portes obertes del Col:legi Jaume Balmes podreu veure diferents activitats que es fan al centre.

Aquest apartat dedicat a confereències resulta molt interessant. Els alumnes preparen la seva ponència i tenen cura d’exposar-la als altres. És una preparació important de cara al dia de demà en que saber parlar en públic els hi pot ser molt útil.

De Tallers se’n fan de moltes classes i tots ben interessants com podeu veure en aquestes fotografies. Els i les alumnes hi participen amb ganes i entusiasme.

A partir de les sortides que fan fóra de l’escola, en aquest cas a veure una interessant instal·lació al Museu de Cervera, es realitza tot un ventall d’activitats que abarquen diferents aspectes, vintculats amb aquesta visita.

La cuina, tan actual, també hi té cabuda, en aquest cas per mitjà d’un treball amb receptes.

La plàstica es desenvolupa, entre altres maneres, aprenent de pintors i de quadres rellevants. Aquí podeu veure com han resolt la interpretació lliure d’una coneguda pintura de Salvador Dalí.

La creativitat donarà pas a una col·lecció d’estels. Aquest és el model però cadascun i cadascuna l’interpretaran a la seva manera.

Aquesta creativitat s’aplica a diferents aspectes. Un treball sobre el mussol ha donat aquest atractiu resultat.

La solidaritat i els valors tenen molta importància en l’educació dels i les alumnes. Un treball sobre la PAU

Els valors que transmet la música són molt remarcables. Una bateria presideix la classe de música.

Tothom que va visitar el centre en la Jornada de portes obertes van poder veure com l’entrada els hi donava la benvinguda amb banderoles de coloraines. És el record d’un agraïment a la persona que ha tingut cura de la consergeria i que, en acabar la sustitució , se l’hi ha fet un sentit comiat.

Cal ensenyar als nens i nenes que valorin el treball dels altres.

 

 

 

Deixa un comentari