una mica de tot arreu

20 de maig de 2018. Primavera blanca.

Avui, dia 20 de març, arriba la primavera. I ho ha fet d’una manera molt especial. Tota la nit ha estat nevant i, al matí, hem descobert una primavera blanca. Els camps pintats de verd maragda han desaparegut i les flors dels arbres florits han quedat amagades sota la blancor, creant, com sempre, uns quadres de gran bellesa.

Una bellesa efímera ja que primer, el cel estava blanquinós i donava un aura de malenconia a l’entorn, però després, tímidament, el sol ha començat a espiar i la neu s’ha fos ràpidament. Al menys la que estava en arbres, escales, vies i camins. Sembla que primavera ens ha fet un bonic regal, especialment pels més matiners, però no provocarà cap caos important ja que les vies es veuen del tot transitables.

En quedaran el record d’unes imatges, primer més fosques i, a mesura que avança el dia, més lluminoses.

Gaudiu-ne.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: