una mica de tot arreu

Groc és el color de la llum (1)

Quan la gent escolta les paraules de catedràtics, juristes i altres que entenen de lleis, i que no tenen res a veure amb el procés català ja que viuen en diferents regions d’Espanya i, obviament s’expressen en castellà, i sent que diuen que els presos polítics no haurien de ser a la presó i que no haurien d’estar privats de veure els seus fills i de que qui està empresonat pot ser investit president, tothom es queda garratibat davant les afirmacions d’aquests homes que coneixen bé com s’aplica la justícia.

Davant l’incomprensible, el poble tira de groc. El groc aporta llum i, la gent vol que la injustícia de mantenir inocents a la presó s’acabi. Que aquesta foscor tingui fi. És per això que en totes les ciutats, pobles i poblets  de Catalunya, i en altres llocs que s’hi solidaritzen, el groc s’escampa arreu.

A Cervera la gent propera a l‘Assemblea Nacional, cada dilluns, es reuniex per recordar els homes injustament empresonats i per anar mantenint el groc ben visible en llocs emblemàtics.

La plaça Major és un clam contra aquesta mala praxis de la que fa ús l’estat espanyol. Mireu aquestes imatges per veure com el groc aporta llum i crida contra aquesta injustícia que no entenen ni els lletrats ni els que coneixen la constitució i la manera com s’ha d’aplicar.

El llaç groc ha esdevingut un símbol molt potent. Al país se n’han venut, fet i posat en edificis, solapes, balcons… milers de milers i se’n veuen arreu. De totes mides, de totes maneres i tots de color groc.

Doneu un tomb per la plaça i veure el missatge tan potent que transmet.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: