una mica de tot arreu

Groc és el color de la llum (2)

Després de fer una ullada per la plaça Major i veure com el groc omplia espais oberts i racons més amagats, seguim carrer Major amunt on també hi trobem, als balcons i a les finestres, missatges alusius a la gent empresonada.

A la plaça Universitat sembla que ja fa dies que a la corona reial li ha crescut un enemic. El groc dóna el toc revindicatiu en aquest espai.

A l’entrada del polígon el groc saluda voleiant al vent des d’aquestes rodes que donen pas a aquesta zona més industrial.

El campanar sempre està mirant tot el que passa a Cervera. Posant els ulls cap al carrer Granyena també s’adona que el groc revindicatiu s’escampa cap els afores de la ciutat.

En molts altres indrets s’hi troben tocs de groc i, en alguns llocs, a la nit, els llaços grocs es mostren il·luminats. Esperem que aquest color tingui els dies comptats pel que fa al simbolisme que se li ha donat. Això voldrà dir que tothom ha tornat a casa i, els fills que enyoren els seus pares, els tindran a la vora.

Els lletrats diuen que són homes inocents i, algun dia, es passarà comptes d’aquesta vulneració dels drets a persones que no han comés cap delicte. Només se’ls empresona a un país que no respecta el que sí que es respecta a Europa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: