una mica de tot arreu

!00 anys de fotografies del Col·legi de la Sagrada Família. Darrers temps (30)(2)

Ja hem posat color en aquests nous temps amb boniques imatges de festes i festivals. Anem avançant amb els anys i ara ja ens trobem al 1998.

Any 1998. Festa de Carnestoltes. Uns simpàtics semàfors posen a la seva classe que, com podeu veure, fa molt goig amb aquestes cortines que semblen casolanes.

Any 1998. Carnestoltes. Una bonica i vistosa disfressa.

Any 1998. Festa de la Castanyada. Com podeu veure aquest racó s’ha ambientat en clau tardor i castanyada. La castanyera està asseguda en una cadira al costat de la taula on s’hi troben elements relacionats amb la tardor.

D’esquerra a dreta i de dalt a baix

Fila 1: Julià Rodríguez Blanco, Roger Espada i Pol Rovira Riu.

Fila 2: Albert Graells Feliu, Àlex Esqué Bosch, Jordi Vives Montanyà, Clàudia Freixes Martínez, sense identificar, Sara Vila Gomà, Andreu tana, Montse Cregenzan Oriol i Carolina.

Una altra fotografia feta al mateix lloc. Es veu una mica el mural i sembla que, a la colla, se n’hi han afegit uns quants més.

Any 1999. Festa de Carnestoltes. 

D’esquerra a dreta i de dalt a baix.

Fila 1: Alan Moncho Aracil, Anna Riu Torres, Pol Rovira Riu (el més alt de la classe que va seguir creixent ja que ara és un noi altíssim, la seva mare té cura de la Cucafera i el seu pare és Jordi Rovira Casulleras), Clàudia Freixes, Martínez, Roger Espada (fill de Santana que va ser molts anys Regidora a la Paeria), Montse Cregenzan Oriol (filla de M. Àngels Oriol de la gestoria del mateix nom), Albert Graells Feliu i David Rosell Delgado.

Fila 2: Miriam Iguacel Santana, Julià Rodríguez Blanco, Anna Permanyer Plana, Jordi Vives Montanyà, Alba Granell Rosich (filla del doctor Quim Granell, del CAP de Cervera i de Dolors Rosich, professora a l’Institut Segarra), Edgar Alsina Márquez (cosí germà de Marc i Àlex Márquez) i Judit Duaigües Herrero.

Any 1999. Festa de Sant Jordi.

Sant Jordi i la rosa acompanyen la senyera. Fixeu-vos on està feta aquesta fotografia. L’escala de pedra i a barana de ferro la recordarà tothom perquè hi és de tota la vida. Quan feia mal temps, el pati es feia en l’espai al que s’hi accedeix per aquesta escala.

En aquesta altra fotografia, del mateix any però d’un grup diferent, podeu veure millor la decoració que van fer per celebrar aquesta festa tan entranyable. Aquí ja hi havien afegit el drac i la princesa. També es veu molt bé el llum de ferro forjat que s’assembla a aquelles peces medievals que hi posaven material per cremar i que tothom recorda haver-lo vist en aquest espai.

Any 1999.

Final de curs. Grup de P5 que tenien la mestra Carme Bosch Vendrell. Actualment fa de mestra al Col·legi Mare de Déu dels Socors a Agramunt. Fixeu-vos com es veuen de grans aquests parvulets. Ja tenen els dies comptats per marxar del col·legi.

Any 1999. Castanyada. El mural de tardor ha canviat respecte al del curs anterior i la taula, amb unes estovalles diferents, té la mateixa funció. Sembla que és el dia de la celebració ja que les nenes van disfressades de castanyeres.

Any 1999. En aquestes dues fotografies del Festival de fi de curs es pot apreciar molt bé els canvis arquitectònics fets al col·legi. Aquest anexe que hi ha a l’esquerra és una part nova afegida a l’edificació.

El tancament de la terrassa de l’esquerra aquí es veu molt bé. Recordeu que tenia la mateixa amplada que a l’altre costat .

A la dreta Laura Sala que és qui va facilitar moltes de les fotografies d’aquests darrers temps.

El pessebre no hi faltava. Com podeu veure es celebraven festes i tradicions.

Aquí podem veure, davant del primer nen, el germà de Marc, Àlex Márquez Alentà. La mestra, que es deia Montse i, al seu costat, Sara Vila Gomà a qui cal donar les gràcies perquè ella també ens ha facilitat moltes de les fotografies d’aquests darrers temps.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: