una mica de tot arreu

!00 anys de fotografies del Col·legi de la Sagrada Família de Cervera. El parvulari (29) (1)

En aquest post podreu veure fotografies molt més properes en el temps. Recordeu que des de l’any 1972 al col:legi només es van impartir classes als pàrvuls o sigui a nenes i nens fins els 7 anys.

A la gent els hi agradava portar els més menuts en aquest centre educatiu i la matrícula sempre va tenir molt èxit.

Durant tots aquests anys hi va passar un ventall de mestres per atendre aquests menuts. Les festes es celebraven molt i hi ha moltes fotografies de nadals, carnavals, castanyades…Són unes fotografies en color ja que els temps havien canviat.

Any 1991. Festival de Nadal en una sala del col·legi. Com podeu veure el tema tradicional, vestidets de catalans, segueix funcionant després de molts anys.

Any 1992. Festival de Nadal en una sala del col·legi.

Any 1992. Festival de fi de curs al pati del col·legi. Aquí podem veure com el terra del pati ja està encimentat.

Any 1993. Festival final del curs al pati del col·legi. Els pares i avis, com sempre s’ha fet, no faltaven a la cita amb els seus menuts.

Al fons es veu Carme Carulla (amb vestit fosc i coll blanc) vídua Razquin. Al seu costat  els avis, l’avi, Márquez de cognom i els pares, MárquezNogales ( polícia municipal de Cervera) de Yasmina Nogales Márquez. Al seu davant es veuen els avis de Marta Vivó Closa. L’avi, Ramon Closa i l’àvia Filomena Vilaplana.

Asseguts, a la dreta, Mercedes Gomà (farmàceutica)i el seu marit, Alcaide, pares de Mercedes Alcaide Gomà.

En aquesta imatge ja es pot veure el canvi que s’ha fet a la terrassa de mà dreta. S’ha ampliat l’aula i, en aquesta banda, la terrassa quasi ha desaparegut.

Fixeu-vos quin espectacle mariner més imaginatiu que van preparar!!

Any 1994. Festival de fi de curs.

Any 1995. Festival de fi de curs.

 

La nena rosseta és Anna Razquin.

En aquesta fotografia s’endevina el canvi fet en aquesta banda on hi havia els corrals, els estenedors i els jocs infantils, que s’han desplaçat. S’hi ha construït un anexe força voluminós. Si passeu pel passeig del Portalet el veureu bé perquè hi destaca molt.

Any 1995. Festival de fi de curs. En aquestes dues imatges es veu millor l‘ampliació de l’aula, abans esmentada. Per tal de tenir una bona claror s’hi van fer grans finesrtrals. Avui en dia encara està així. 

Any 1997. Festa de la Castanyada. Nens i nenes de P4. La seva mestra era Rosa Fité.

Any 1997. Festival de Nadal a l’Auditori.

Any 1997. Nadal. Foto de grup amb el tió. Les tradicions es conservaven.

D’esquerra a dreta i de dalt a baix.

Fila 1: Julià Rodriguez Blanco, Àlex Esqué Bosch, Clàudia Freixes Martínez, David Rossell Delgado, Pol Rovira Riu, Anna Riu Torres, Míriam Iguacel Santana, Carolina Núñez, Andreu Tana, Jordi Vives Montanyà i Montse Cregenzan Oriol.

Fila 2: Edgar Alsina Márquez, Alan Moncho Aracil, Anna Permanyer Plana, Albert Graells Feliu, Sara Vila Gomà, Judit Duaigües Herrero, Alba Granell Rosich i sense identificar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: