una mica de tot arreu

100 anys de fotografies del Col·legi de la Sagrada Família de Cervera. Festes i celebracions (15)

De festes se’n celebraven bastantes i la de fi de curs era de les més importants.

Algunes estaven vinculades al tema religiós com és el cas del dia del Domund.

Al voltant de 1966. Grup d’alumnes a la terrassa del col·legi el dia de la festa del Domund.

Dolors Mas (del barri de Sant Magí, germana de Josep, fa anys que viu fóra de Cervera), Margarita Pujol, M. Socorro Baño, M. Teresa Simona (interna), Carme Pintó (casada am Puig que havia treballat a Asepeyo i que ja no està entre nosaltres), Roser Marsans (de la Prenyanosa) i Garcia.

Grup de danses tradicionals a les escales d’accés a l’escenari del Gran Teatre.

Fila 1: Dolors Pujol, no identificada, Carme Fortuny (germana del taxista Fortuny), Galitó, Guillermina Puig, M. Teresa Font, Dolors Vergés (germana gran d’Angelina, ja fa anys que viu fóra de Cervera) i Angelina Vergés (de l’antiga ferreria de la carreters de tàrrega, fa anys que viu fóra de Cervera).

Fila 2: Roser Trilla, 2 no identificades, Dolors Villaró, Paquita Martí, Reñé i Riatós.

19 juny de 1966. Festival de fi de curs al teatre del Casal.

LEAD Technologies Inc. V1.01

Fila 1: Montse Bové, Carme Granell (única noia dels germans Granell), Roser Trilla (filla de Josep M.”Trilleta” i de Rosina Fusté), Anna M. Razquin (filla de cal Razquin del carrer Major, farmacèutica), Montse Xuclà (de cal Xuclà del carrer Major), Montse Guillén (filla del Guillermo que havia treballat durant molts anys al Jutjat), Rosita Segura, M. Dolors “Loles” Tosquella (farmacèutica a Sant Ramon), M. Clara Prous (de cal Lloses del carrer Combat, una tenda de comestibles que es trobava on hi ha l’establiment Bolsos Anna Maria) i Immaculada Trilla (única germana dels Trilla procuradors del carrer Major).

Any 1969. Faltaven tres anys perquè es tanqués el col·legi. Res feia pensar en aquest sobtat final que va tenir lloc el 1972.

LEAD Technologies Inc. V1.01

Victòria Bernaus, Montse Bové, Anna M. Razquin, Leonor Jaques, Mercedes Suils, Pepita Xandri, Lurdes Ferrer (germana de Josep Ferrer, fuster, que tenia la fusteria davant del magatzem de cal Sitges), Lloverola (al darrera), Rosa Sala Bové i Teresa Gené.

23 de juny de 1968. Festival de fi de curs al Gran Teatre. Les alumnes van representar el quadre escènic “Baile chino”. Unes feien de xineses, les que porten el paraigües, i les altres de xinesos, les que porten un barret.

1.Teresa Carulla (filla del propietari de Cementos Tigre), 2. Paquita Blanco (d’una família nouvinguda ben coneguda a Cervera),  3. Carme Sàrries (treballa a l’Institut Segarra i viu davant el Casal Parroquial), 4. no identificada, 5. Nuri Jaques (cosiina germana de Leonaor de la sabateria del carrer Combat), 6. Marta Cuadros (professora de l’Institut Antoni Torroja), 7. Montse Tosquella (germana de Dolors Tosquella, fa molts anys que viu fóra Cervera), 8. Montse Puig Castellà , 9. Adriana Molina, 10. no identificada, 11. Carme Gorro, 12. Tere Soteres (de cal Soteres de la placeta de Sant Cristòfol), 13. Montse Gasol (cosina germana dels Gasol de l’estanc, filla de Montserrat, una senyora que es recorda per la seva espectacular bellesa, fa anys que no resideix a Cervera) , 14. Montserrat Teixidó Galán, 15. Neus Tarré Ortiz, 16. Vidal, 17. Montse Farré (periodista de cal Llauner del carrer Major, ja fa molts anys que viu fóra Cervera), 18 no identificada, 19.Blanca Cuñé (ha estat durant molts anys professora a l’Institut Torroja, resideix des de sempre al carrer Major, 20. Teresa Porredon (de cal Porredon de la plaça Major, professora a l’Institut Torroja), 21. Anna Melgosa (de cal Melgosa de la carretera de Tàrrega, filla de Mercè Permanyer de l’antic estanc del carrer Major, fa anys que viu fóra de Cervera), 22. Anna Trilla (germana de Roser i filla de Rosina Fusté i Josep M. Trilla, fa molts anys que resideix des de fa molts anys fóra de Cervera).

Any 1969

LEAD Technologies Inc. V1.01

Del fons cap endavant: Rosa Farré (mestra del Col·legi Jaume Balmes), Tània Gorro (treballa a l’Agència Tributària de Cervera, casada amb Juanjo Trilla Botines de la Sastreria del carrer Major), Carme Razquin (farmacèutica de cal Razquin del carrer Major, viu des de fa molts anys a Lleida), Montse Melgosa (germana d’Anna, filla de Mercè Permanyer de l’antic estanc Gasol del carrer Major, resideix a la carretera de Tàrrega), Paquita Navarro (filla de Navarro que va ser durant molts anys carter a Cervera), 2 no identificades, Carme Farré (germana de Montse de cal Llauner del carrer Major), Carme Santana (filla de nouvinguts que ha estat durant molts anys regidora a la Paeria de Cervera), Blanca Cuadros (germana de Marta, vivia des de fa molt temps a Cervera i fa poc que ens va deixar) i Teresa Salvadó.

Paquita Navarro (filla de Navarro, que fou carter de Cervera durant molts anys), Núria Duran (té cura de l’agència de viatges de la plaça Sant Miquel), Carme Subias (treballadora dels jutjats), Imma Badia (esposa de Serafí Miret de la Clínica dental, Centre d’oldontologia de la carretera de Tàrrega) i M. Teresa Morell (germana grans de les filles de cal Morell del carrer Combat, fa molts anys que resideix fóra de Cervera)..

No identificada, Teresa López (filla del practicant Antonio López), Ester Font (casada amb Mateu Carbonell, treballa en la zona d’arxius de la Universitat), M. Àngels Oriol Canamasas (germana gran de la família Oriol de la Gestoria del mateix nom), Juanjo Trilla Botines (casat amb Tània Gorro, és el fill petit de l’antiga Sastreia Botines del carrer Major), Núria Duran Guàrdia (que té cura de l’agència de viatges de la plaça Sant Miquel), Manel Forcat ( fill d’Armand Forcat, fa molts anys que resideix fóra cervera)i M. Teresa Morell (veure la fotografia anterior).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: