una mica de tot arreu

100 anys de fotografies del Col·legi de la Sagrada Família de Cervera. Celebracions (16)

Al menjador del col·legi es celebraven moltes de les festes, fent un esmorzar o un berenar.

Començant per la taula que està en primer terme, seguint les agulles del rellotge des de l’esquerra: Montserrat Jaques (germana de Leonor, casada amb Ramon Bonjoch component del conjunt “Els Cervis”, fa molts anys que viu fóra Cervera), no identificada, Pilar Raich Vidal (interna), Maria Jordana (interna), Carme Fontdevila (interna), Misteri Rivera (germana de Dolors i Montse que visquè a Londres i ens va deixar fa molts anys) i Engràcia Falip, mare de la propietària de la tenda Jud-gar.

A la taula del fons a l’esquerra: Roser Clot (casada amb Marià Botines de l’antiga Sastreria Botines del carrer Major, fa anys que viu fóra Cervera), Trini Minguell (de la Curullada), Magda Miró (bessona d’Araceli, filles de la Botiga Nova, antic establiment situat al carrer Major) i no identificada.

A la taula del fons al centre: M. Carme Vendrell (interna de Portell que ha estat monja de la Sagrada Família), Dolors Rivera, M. Rosa Villarroya, Carme Bonet, Sara Fernández i Lurdes Gomà.

A la taula del fons a la dreta: 2 no identificades.

Dretes: Emilia Martí (germana gran de la colla de cinc de cal Jesús de la plaça Major), no identificada, Enriqueta Majà (d’Estaràs, ja fa molts anys que viu a Austràlia), M. Teresa Obiols i no identificada. Assegudes: M. Jesus “Mitxu” Martí (germana d’Emilia), Dolors Nadal (interna, casada amb Sans que fou director del Banc Saragossà), Pilar Gené (fa molts anys que viu fóra), Teresa Sala (filla del conegut com “Sala de l’aigua”), Nati Santamarta (filla d’un guàrdia civil) Montse Millan (filla de Faustino que fou director de la Caixa durant uns anys) i Pilar Llaquet.

Juny 1964, menjador del col·legi. L’ordre d’identificació és seguint les agulles del rellotge, començant per la cantonada esquerra de la taula: Romi Porredon (de cal Porredon de la plaça Major), Concepció Civit (de la farmàcia Civit del carrer Major), Mercè Gasol (de l’antic estanc Gasol del carrer Major, fa molts anys que viu a Tokio), Elisenda Ferran (filla petita dels deu germans Ferran), Pilar Martín (filla d’un mestre del Jaume Balmes), Rosa M. Regí (filla de Miquel que tenia un taller de mecànica i de Maria, fa anys que viu a Mallorca), Angelina Estany (filla petita de cal Birlota, una antiga tenda de comestibles del carrer Combat) i Dolors Villarroya (filla de Lola que va morir fa poc, viu des de fa anys a Tàrrega).

Juny 1964. Del darrera al davant: Rosa M. Morell (filla petita dels Morell que tenien una fàbrica de galetes i vivien, ella encara hi viu, a la carretera de Tàrrega), M. Teresa Pallàs (ja fa molts anys que no viu a Cervera), Montse Vall (filla de Sisqueta Cornellana de la botiga de llanes del carrer Combat, fa molts anys que viu a Barcelona), M. Carme Càceres (filla d’un carter molt conegut a Cervera, fa molts anys que no viu aquí però hi ve sovint), Benideta Codina (filla gran de cal Codina, fa molts anys gestiona la Joieria Gisel), Dolors Puig, Pilar Peiret i Conxita Torró (fa anys que va marxar de Cervera, era germana de l’esposa del Cuscuñola mitjà ja que fa temps que ens va deixar).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: