una mica de tot arreu

100 Anys de fotografies del Col·legi de la Sagrada Família de Cervera. Festes i Festivals (14)

Avui el blog segueix informant sobre festes i festivals, i en aquest post, els protagonistes són els nens. Ells assistien al col·legi fins els sis o set anys, mentre estaven al parvulari.

Festa de final de curs 1962-1963. En primer terme Jaume Niubó (que va ser durant uns anys Regidor socialista a la Paeria), Lluís Peiret, Antoni Morell (del Morell del carrer Major) i Andreu (vivia al carrer Travesser i ja fa molts anys que no està a Cervera).

Al fons, a l’esquerra, es pot veure el matrimoni Cura- Nuix.

Festa de final de curs 1964-65.

Josep Aldomà (va ser anys director del Banc de Bilbao), Santi Rosell (al darrera), Alejandro Aguado ( més endarrera, fill de Manolita que vivien al passeig de l’Estació, ell ja fa anys que viu a Madrid), Joan Colom (fill petit de l’antiga botiga de teixits del carrer Santa Anna, davant Joieria Gisel), Ton Turull (pare de Núria, va morir ben jove ja fa uns quants anys), Jaume Boquet (de cal Boquet de la carretera de Tàrrega), Fa (al darrera), Josep Armengol (del forn de pa de ca l’Armengol, ha estat durant molts anys professor a l’Institut Segarra), Fernando Razquin (el germà gran de la família Razquin del carrer Major), Jordi Peiret i Cisco Ortiz.

20 juny 1965. Festa de Fi de curs al “Círculo de Cervera”. Els alumnes representen el quadre escènic “Paso al regimiento”.

.Josep Torra,Pep Oriol (germà gran de la família Oriol), Quim Granell (germà gran de la família Granell, metge del CAP), Josep M. Tolosa Novell (fill de Maria Novell de la carretera d’Agramunt), Josep Zurita (que treballà durant molts anys al Banc de Sabadell), Emilio Morales (treballador del Registre de la Propietat, fa uns anys que viu fóra de Cervera per problemes de salut), Ramon Clop (que ha fet durant molts anys de pintor), 2 no identificats i Ramon M. Razquin (de cal Razquin del carrer Major, germà de Fernando).

19 juny 1966. Teatre del Casal. Festival de fi de curs.

Fila 1: Josep Turull Balcells, Jaume Costa Poch, Ferran Riba Pijuan (fa anys que viu fóra de Cervera, fill d’Anita i Fermín que vivien primer al carrer Combat, davant de cal Delfin i després al carrer Travesser), Antoni Martí Falip (arquitecte, fill de la sabateria Martí), Josep Gené Balcells (vivia, de petit, al carrer Travesser), Josep Fonoll Falip (fill gran de l’hostal i restaurant Bonavista) i Antonio Oriol Canamasas (de la Gestoria Oriol)

Fila 2: Antoni Rodríguez Rosich (bessó de Julià, fills de Cinta Rosich i de Julià Rodríguez que va ser director del Banc Saragossa`), Jordi Guerrero (d’una família nouvinguda a Cervera que ja fa molts anys que no resideixen aquí), Julià Rodríguez Rosich (germà i bessó d’Antoni), Josep Creus Vilà (bessó de Jordi, fills de la sastreria Creus del carrer Major, fa anys que resideix a Igualada) i Eduard Rafegas Oliver.

19 juny 1966. festival de Fi de Curs. Els alumnes més grans, de sis i set anys, que aquell any, per edat, deixaven el col·legi, van representar un partit de futbol entre el Barça i el Madrid, amb victòria de l’equip barcelonista per 2 a 1.

Fila 1: Ramon M. Razquin Carulla, Ramon M. Xuclà Comas (de cal Xuclà del carrer Major, fa anys que viu a Barcelona però sovinteja Cervera), Enric Martí Suau (l’únic germà dels cinc fills de cal Jesús de la plaça Major, fa molts anys que viu a Lleida), Joan Santacana Vélez (actual Regidor d’Esquerra Republicana a la Paeria de Cervera), Josep Castellà Gilabert (de cal Vaquero del carrer Nou), Ramon Armengol Cera (regidor d’Esquerra Republicana a la Paeria de Cervera) i Colom.

Fila 2: Josep M. Riu Sánchez (fill de Pepe i Carme que gestiona un despatx d’assegurances), Salvador Alsedà Vives, Ribes, Jaume Biosca Carbonell (fill petit de Dolors Carbonell vídua Biosca) i Antoni Trilla Oromí (procurador del carrer Major).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: