una mica de tot arreu

100 anys de fotografies del Col·legi de la Sagrada Família de Cervera. Acadèmiques (9)

Amb aquestes dues fotografies queda enllestida la informació donada sobre l’apartat d’imatges de caire acadèmic. S’està seguint el mateix ordre de l’àlbum que es va editar l’any passat. Quan estigui tot publicat sí que s’afegiran més imatges que van deixar ex alumnes i que no es van posar al llibret per no fer el treball massa voluminós.

Anys 1969-1970. Grup d’alumnes amb l’uniforme nou. Al fons s’hi pot veure el pati i l’estructura de la pèrgola que el dividia en dos espais iguals

1. Conxita Figueres (des de fa molts anys viu a Igualada), 2. Pepita Xandri (ha estat molts anys mestra a la guarderia Arrel), 4. Teresa Segura Radijales, 6. M. Teresa Cos (mestra del col·legi Josep Arques), 7. Rosa M. Carrete, 8. Anna M. Casajoana (de la tenda de bolsos Anna M. del carrer Combat), 9. Núria Gené, 10. Dolors Fusté (filla de la Mariana vda. Fusté de la carretera de Tàrrega), 11. Cinta Pou Duaigües, 12. Mercè Regí (de ca l’Olesti, que ha interpretat durant molts anys el paper de Mare de Déu a la Passió), 13. Blanca Miret (filla de la professora del col·legi jaume Balmes, Lluísa Cuenca), 14. M. Rosa Sala, 16. Montse Boldú, 17. Piera, 18. Roser Enrich, 19. M. Dolors Tosquella (el seu pare treballava als Jutjats i la família ja fa anys que viuen fóra de Cervera), 20. Montse Xuclà (del carrer Major on hi ha el despatx d’advocat i procurador), 23. Rosita Segura Martí, 25. Immaculada Trilla (del carrer Major on s’hi troba el despatx en el que el seu pare i descendents fan de procuradors), 26. Montse Puig Castellà (una de les filles dels deu germans Puig Castellà. Fa un temps que va morir), 27. Vallés (de Sant Antolí), 29. Ramona Pomés Quintana (filla del taxista Pomés i de la Nati  que venia peix a la botiga del carrer Combat), 30. Carme Castellà Pifarré (cosina dels Puig, també d’una família molt nombrosa i imfermera del CAP), 31. Marta Santamarta (filla d’un guardia civil que estava destinat a Cervera), 36. Anna M. Talaveró, 37.Teresa Soteres (del Soteres de la placeta de Sant Cristòfol), 38. Montse Bové (mare de Marc i Jordi Bové), 39. Victòria Bernaus (la seva família va gestionar durant molts anys el Bar del Nord, ha estat professora al Jaume Balmes i a l’Institut Segarra), 40. Montse Teixidó (resideix des de fa molts anys a l’urbanització Ametllers), 41. Dolors Sàrries (filla de la Carmeta Balagué i gestora de l’editorial Meteora), 42. Montse Guillén (filla del rogelio que va treballar durant molts anys als Jutjats), 43. Consol Closa,  44. Montse Condal o Madueño (?), 45. Isabel Garcia, 46. M. Pilar Rocagené (d’un poble de costat de Cervera), 47. M. Carme Colén, 48. Marta Farré Farrera (filla del pintor Farré i casada amb Marcel·lí Figueres, des de fa un temps viu fóra de Cervera), 49. Blanca Vigara (de la família Vigara, inmigrants dels anys 60), 51. M. Clara Prous (de cal Lloses, la tenda de comestibles del carrer Combat on ara hi ha els Bolsos Anna M.), 52. Carme Granell (única germana del Ton, Quim i Juli Granell, fa molts anys que viu fóra de Cervera), 53. M. Rosa Santacana (germana de Joan Santacana, regidor d’ER a la Paeria de Cervera), 55. Leonor Jacques ( de la tenda sabateria Jacques del carrer Combat), 57. Eloïsa Casado, no identificada, 58. Carme Franquesa, 59. Kika Fransoy (de la nombrosa família Fransoy que visqueren uns anys a Cervera perquè el seu pare era director de La Caixa), 60. Anna M. Razquin (de cal Razquin del carrer Major, fa molts anys que exerceix de farmacèutica a Lleida).

Nadal 1970. Gran Teatre de Cervera. Aquesta és la darrera fotografia que es mostra a l’àlbum pel que fa a l’apartar d’acadèmiques. Està feta dos anys abans del tancament del Col·legi. Les alumnes van haver d’anar, les més grans, a l’Institut Antoni Torroja i, les que feien EGB, al Col·legi Jaume Balmes.

1. Matilde Alcobé (casada amb Lluís Tosal, ja fa anys que ens va deixar), 2. Bové,  (casada amb el constructor Palacios i mare del Regidor de Cultura de Tàrrega ja fa un temps que resideix en aquesta ciutat),  3. Marina Boixadera (casada amb Antoni Font, un dels bessons fills del constructor Font, ja fa molts anys que viu a la Vall d’Aran), 4. Lluïsa Castells (de la carretera de Tàrrega, ha viscut sempre a Cervera), 5. Montse Rivera (professora del col·legi Les Sabines), 6. Anna Porredon (professora de la guarderia Arrel), 7. Carme Razquin (de cal Razquin del carrer Major resideix des de fa molts anys a sant Pere dels Arquells), 8. Ester Font (casada amb Mateu Carbonell,  treballa al recinte de la Universitat, als arxius), 9. Roser Palomero (de ca la Batlla, al carrer Santa Anna, i des de fa molt anys resident a Andorra on imparteix classes d’acordió), 10Dolors Montugut (arxivera de l’Arxiu Comarcal), 11. Rosa Farré (de ca la Victòria de la llet, al carrer combat on hi resideix, i dóna classes al col.legi Jaume Balmes), 12. Isabel Trilla, 13Fina Montagut (germana de Dolors dóna classes i viu també a Cervera), 14. Montse Farré (de cal Pep llauner del carrer Major, fa molts anys que viu fóra Cervera), 15. Rosa Ninot (filla del barber Ninot i imfermera a Igualada tot i que ha viscut sempre a Cervera), 16. Marta Rauret (filla de Ramon rauret i Marta Domènech, va morir ja fa anys ben jove), 17. Montse Closa, 18. Loles Tosquella (casada amb Ramon Bernaus del Bar del Nord, és la farmacèutica de Sant Ramon), 19. Leonor Jaques (de la sabateris Jaques del carrer Combat), 20. Maria Farré, 21. Dolors Boquet (de cal Fravila de la carretera de Tàrrega,exerceix de traumatòloga a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida), 22. Maite Miret (propietària de la tenta Sastreria Miret del carrer Santa Anna).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: