una mica de tot arreu

100 anys de fotografies del Col·legi de la Sagrada Família de Cervera. Acadèmiques (8)

Ja s’estan acabant les fotografies catalogades com a acadèmiques en les que els grups d’alumnes en són protagonistes.

Seguim amb una altra feta a les escales d’accés a la zona de joc i en les que les noies van vestides amb l’uniforme de gimnàstica que era blanc i blau marí.

Fila 1: (a la dreta) no identificada i Salou.

Fila 2: madre Modesta, no identificada (al davant), Trini Minguell (interna de la curullada. Fa molts anys que resideix a Tàrrega), Dolors Puig, Lurdes Cerveró (interna), Paquita Ninot ( ha viscut sempre a Cervera, casada amb Rius, tapisser i músic), no identificada., Dolors Vergés (germana d’Angelina. Viu a Vallbona des de fa molts anys), Pilar Seré, M. Teresa Obiols (viu a Cervera des de sempre), Enriqueta Majà (d’Estaràs. Viu a Austràlia des de fa molts anys), no identificada (noia amb ulleres), madre Dolores Medina i Dolors Nadal (interna, casada amb Sans que fou durant molts anys director del Banc Saragossà).

Fila 3: Dues no identificades, Pilar Peiret (vivia al carrer Major molt a prop del col·legi) i dues no identificades.

Fila 4: Ramona Llovera, (filla de la Serafina, vivia a la carretera de Tàrrega) no identificada, Benideta Codina (de Joieria Gisel) i Pilar Llaquet (interna).

Any 1962. Grup d’alumnes amb l’uniforme blau marí, la bata negra i la nova bata d’un color rosat.

  1. Neus Font, 2. M. Dolors Ibáñez Llovera (sabateria Ibáñez del començament del carrer Major), 3. Neus Vall (casada amb Miquel Codina, constructor), 4. Teresa Travesset (imfermera del CAP), 5. M. Dolors Sàrries (filla de la Carmeta de cal Balaguer i actual gestora de l’editorial Meteora), 6. M. Teresa Botet (casada amb Emili Sucarrats. Ha viscut fóra de Cervera durant molts anys però ara resideix aquí), 7. Montserrat Boldú (casada amb Talero, bomber), 8. M. Rosa Santacana (germana del Regidor d’ER, Joan Santacana), 9. Conxita Arenós (filla del pintor Arenós, vivia al passeig de l’Estació i ja fa molts anys que resideix fóra de Cervera), 10. Rosa Minguell (filla del Minguell, cisteller, del carrer Sant Magí que també arreglava cadires de boga), 11. M. Carme Farré Durango (que va treballar molt temps a la cuina del col·legi Jaume Balmes, viu al carrer Llibertat), 12. Conxita Figueres (fa molts anys que viu a Igualada), 13Angelina Soteres ( de cal Soteres de la placeta de sant Cristòfol, fa anys que viu a prop de Cervera), 14. Sabina Carulla (filla del propietari de Cementos Tigre, fa anys que viu fóra Cervera), 15Maria Fusté Miró (vivia sota les voltes del carrer Major, davant el museu i ja fa anys que viu fóra Cervera), 16. Pilar Sisquella Roselló (germana del Sisquella que fa anys va ser regidor a la Paeria de Cervera), 17. Elena Serés García (cosina d’Anna Serés i vivia al carrer Major quasi davant de l’entada del col·legi), 18Marta Farré Farrera (filla del pintor Farré,casada amb Marcel·lí Figueres, fa uns anys viu fóra de Cervera), 19M. Dolors Villaró (vivia al carrer Major a l’edifici de la Clínica La Boreal Mèdica, just al davant del Col·legi de la Sagrada Família), 20Ramona Gabarró, (germana del propietari de Moto Jaume), 21. Maria Pastor, 22. Maria Dolors ibarz (de cal Pola), 23. Concepció Puig i Puig (germana de Miquel i Montse Puig), 24. M. Carme Martínez i Martínez (de la família “Kubala”), 25. Aranda, 26. Fa Coletes, 27. M. Assumpció Camacho Altisent (del Camacho de l’antiga tenda Les Modes, avui Sastreria Miret), 28. Marina Cuñé Sala (germana de Blanca Cuñé del forn de pa del carrer Major), 29. Anna Serés Gómez (filla de Nuri Gómez, fotògrafa), 30. M. Carme Fort Piqué (germana de Fort pintor), 31. M. Teresa Fusté Ortiz (va marxar fa molts anys a viure a Galícia junt amb tota la família), 32. Paquita Valverde Barón (casada amb Mortés, bomber i mare de Dúnia, una jove que va morir d’accident en la flor de la vida), 33. M. Carme Torró (germana de l’esposa del Cuscuñola mitjà, ja no està entre nosaltres), 34. Elvira Colom (de Pastisseria Colom abans al carrer Major i, des de fa molts anys, al carrer Combat, 35. No identificada.

,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: