una mica de tot arreu

Mercats de Nadal a Europa. Múnich (München) Estiu 2017 (3)

Aquest és el tercer post dedicat a la ciutat de Múnich, una ciutat amb molta nomenada pel que fa al seu Mercat de Nadal. Un mercat que vaig visitar fa un temps i del que no tinc cap reportatge gràfic ja que vaig ensopegar una onada de fred intens que no facilitava fer fotografies.

Aquesta inscripció ens recorda que Múnich va acollir unes Olimpíades.

L’any 1972 la ciutat de Múnich va celebrar les Olimpíades. Van deixar dos records molt importants. Un de tràgic, ja que tot un grup d’atletes d’Israel van ser abatuts per un comando palestí. Van ser segrestats al lloc on s’allotjaven i, més tard, portats a l’aeroport on hi va haver un tiroteig amb morts. Un trist record.

L’altra imprompta que va deixar aquests Jocs Olímpics a la ciutat  va ser molt reexida. L’èxit de l’espectacular disseny de tot el complexe olímpic. Hi he anat en diferents ocasions a visitar-lo i sempre m’ha semblat una obra d’allò tan contemporània. Van passant els anys i sempre resulta actual, atrevida i amb una estètica fantàstica. 

A continuació trobareu unes quantes fotografies fetes aquest passat estiu d’aquestes instal·lacions

En aquesta darrera visita vaig poder admirar un moderníssim conjunt que correspon als edificis de les oficines i d’exposició de la marca de cotxes alemanya BMW. Instal·lada al costat del parc olímpic és del tot recomanable fer-hi una visita.

Entrada a l’edifici on hi ha l’espai expositiu.

Les oficines es troben al seu costat.

Interior de l’edifici dedicat a exposicions.

Entre moltes altres coses s’hi poden veure models de la marca.

Del tot recomanable anar a visitar aquest complex que es troba al costat de les instal·lacions olímpiques. Dues visites imprescindibles!!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: