una mica de tot arreu

Menorca. Cales del sud: Macarella i Macarelleta (4)

El sud de Menorca presumeix d’unes cales molt boniques. Les millors de l’illa. És ideal fer el recorregut pel Camí de Cavalls des de cala Galdana fins a cala Turqueta. Un tram molt agraït en el que es circula força a prop del mar.

La Cala Galdana que és molt agradable però, des del meu punt de vista, l’hotel gegantí que hi ha arran de mar no li fa cap favor.

Pel que fa a la cala Macarella només se li poden donar elogis. Està situada en  un entorn preciós. Té forma de U i l’arena de la platja és blanca i fina. Aquesta platja té uns 140 metres de llarg per 40 metres d’amplada. Està flanquejada d’uns acantilats coberts de pins. aquests arriben fins a la platja i donen ombra, cosa que s’agraeix especialment en el moments de més calor. en dies dies assolejats el color de l’aigua és d’un turquesa preciós.

En aquestes properes imatges de la cala Macarella veureu com d’ideal és.

Passant per un camí arran les roques, i que forma part de l’esmentat Camí de Cavalls, s’arriba fins a la cala Macarelleta, que és molt més petita i recollida. Cal dir que és poc accessible ja que aquesta és l’unica manera d’arribar-hi. Té un encant especial, s’hi troben nudistes i a l’estiu, com no s’hi vagi ben d’hora no hi queda espai per quedar-s’hi. Està a 10 o 15 minuts de la cala Macarella.

La cala Turqueta, de la que no disposo de cap imatge, també té unes aigües d’un bonic to de turquesa, per tant agafa el nom d’aquesta tonalitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: