una mica de tot arreu

L’ametller inspiració infinita. Un projecte de Sebastià Caus.

El fotògraf cerverí Sebastià Caus és tot un artista. Al llarg de la seva dilatada vida com professional ho ha demostrat amb escreix. Els seu incomptables reportatges fotogràfics fets en diferents esdeveniments: noces, primeres comunions…tenen una gran qualitat i reflexen el seu bon gust en la localitazació de les imatges.

Caus és un home amb inquietuts i, sovint, ha treballat en diferents projectes vinculats obviament amb el món de la fotografia i de l’art: moda, exposicions…

Darrerament s’ha especialitazat en la creació d’objectes de la vida quotidiana que, amb la impressió de imatges adients al damunt, adquireixen un nivell de petites obres d’art.

Caus és, especialment conegut, pel seu vincle amb les imatges dels ametllers. Aquest arbre tan nostre, que embelleix la comarca en temps de primavera, se l’ha fet seu i, les incomptables imatges que ha realitzat al voltant d’aquesta temàtica, són especials, sorprenents i bellíssimes.

Durant el mes d’agost i mig setembre, a “el Campanar”, es va poder visitar una exposició dedicada a aquest vell i bell arbre.

Aquí podeu veure el cartell.

caus

Caus explica com ha arribat a treballar amb intensitat el tema dels ametllers i, parla del projecte que vol tirar endavant amb aquesta temàtica, que segons ell ha estat sempre una part important dels seus records d’infantesa.

2

ca2

Una imatge d’una part de l’espai expositiu.

ca04

Dins la pastera hi havia un a mostra de diferents treballs impressos vinculats amb el món de la poesia i dels ametllers.

ca03

A la vitrina es podien veure més d’aquests treballs.

4

Unes boniques llibretes i unes tasses amb impressions de fotografies d’ametllers estaven a la venda. Ideal per regalar, ja que són objectes personalitzata i molt bonics.

Per qualsevol  encàrrec podeu adreçar-vos directament a Sebastià Caus.

ca02

Són bastants els espais en els que podem veure l’obra de Caus vinculada a la fotografia d’ametllers. A la Notaria de Cervera hi ha unes espectaculars imatges que vam poder admirar el dia de la inauguració de la renovada decoració. A la botiga de fruita i verdura de les germanes Tous, al costat del Caprabo, també podeu contemplar la manera de fer i treballar d’aquest fotògraf.

En aquests moments, si aneu a la tenda Fem cadena, a Tàrrega, que tan fantàstica ha quedat en aquest nou espai que no fa massa que es va inaugurar, també hi trobareu l’obra de Caus. Hi queda perfectament integrada i, ens fa adonar de l’important valor decoratiu d’aquestes imatges, tant pel que fa a espais públics de grans dimensions com altres de privats.

Sebastià Caus, un gran artista i un excel·lent fotògraf!!!!!

caus1

caus2

caus3

caus4

caus5

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: