una mica de tot arreu

Aquelarre 2016. Dijous Gras (2)

El Dijous Gras és el dia en que la plaça del Fossar agafa protagonisme i és el dia que es cremen les carretilles que la gent ha anat comprant col·laborant amb aquesta despesa.

És també el dia de les dones i el No passaran, dels homes. Podeu veure la plaça quan encara era buida. Ja preparada per la festa, els colors donen vida al terra, les garlandes fan bonic voleiant al ritme del ventijol i, el campanar, espia amb la cara vermella, tot i mirant aquesta bola farcida de mirallets que s’emporten la llum per retor-nar-la altra volta en mil bocins.

fo1

fo2bo

fo3

fo9

di3

fo8bo

di2

Arriben els primers, ja una mica cansats.

fo6

I uns altres amb tota l‘”artilleria” guardada dins d’un carret. Previsors i estalviadors!!!!!

fo5bo

Mentre a la plaça hi regna la calma el foc campa pel Carreró´dels Sabaters i, a la cruïlla amb el carrer dels jutjats, s’hi fa una parada.

Són imatges d’una altre any però s’asemblen a les desempre. Aquest moment és un dels més reexits, pel que fa al foc, dins la festa de l’Aquelarre.

Gaudiu-ne!!!!

P1290847

P1290858

P1290859

P1290849

Afegeixo unes fotografies capturades del Facebook de Ramon Prats en les que es pot veure la presència del General, Fabià Pont, aquest any ja personificat en la figura d’un capgros. Està saludant des del balcó del local dels Carranquers, ell que va ser un d’ells!!!!

6

7

8

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: