una mica de tot arreu

Aquelarre 2016. Aquelarret (3)

L’Aquelarret ja fa uns quants anys que s’ha convertit en una festa amb molt encant i poder de convocatòria.

Aquest any hi ha haver dues novetats. Al meu parer penso que una encertada del tot i l’altra gens. Perquè els més petits facin el mateix recorregut dels grans es va canviar el lloc de sortida. Sempre s’havia iniciat al passeig de l’Estació, cosa que no tenia massa sentit i, enguany, l’inici va ser des del mateix lloc que surt a la nit, o sigui des de la portalada de la Universitat de Cervera. Fins aquí tot perfecte.

El problema ve que als patis de la Universitat s’hi fa la Fira del Boc i la obertura era a les 5 de la tarda. Aleshores es va avançar la sortida de l’Aquelarret a les cinc. Massa aviat. Amb la calor que fa, posar-se en marxa tan d’hora, no va ser gens de ben rebut per la majoria de gent que, com qui diu amb el dinar a la boca i suats i amerats, ja tenien que estar preparats.

Potser s’haurà de veure com arreglar aquest tema. Personalment quan vaig arribar a la festa ja estaven fent els lluïments davant del Col·legi Jaume Balmes.

Fantàstica la proposta de sortir de la Universitat i, per l’any vinent, fer el final a la plaça de cal Racó, tal com fan els grans però molt malament aquest canvi d’hora.

Podeu veure unes quantes fotografies, poques, de l’Aquelarret 2016. Ja us he dit que quan vaig arribar-hi estaven a mitjes dites.

Els camallargues fan el seu lluïment. Recordeu que una setmana abans de l’Aquelarret s’organitzen uns tallers per tots i totes els que hi vulguin participar. Els fan tots els infants que desfilen pels carrers i que després podem veure, ja a la plaça, com ens mostren el que han aprés.

a1

La Colla Infantil dels Diables Carranquers ja estan preparats per cloure l’Aquelarret amb el Correfoc.

a2

Tots a punt!!!!!

a4

a5

a6

a7

a8

a9

Un cop s’ha acabat el correfoc el Cabronet es disposa a donar un tomb per la plaça…

a10

… tot i acomiadant-se de l’Aquelarret 2016 i d’aquest espai, ja que l’any que bé segons previsions aquesta cloenda es farà a la plaça de cal Racó.

Molt ben acompanyat, desfila per tancar l’acte i donar pas a l’activitat més esperada pels menuts: la festa de l’escuma.

a11

Les carretilles ja han fet la seva feina i resten escampades pel terra i els petits, disfressats de dimoniets, ja es retiren…

Fins l’any vinent!!!!!!!

a12

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: