una mica de tot arreu

Un món meravellós (1)

Estic preparant un conjunt de posts que són molt laboriosos perquè la informació que han de donar ha d’estar ben explicada, ordenada i sense que quedi res important per dir. Per tant la feina és entretinguda però el blog ha d’anar fent via. He obert arxius i he triat unes quantes fotografies fetes en diferents viatges que espero us agradin i us vagin bé per anar esperant les noves seccions que preparo.

Brasil. Riu Amazonas. Aquestes plantes són realment espectaculars, tant per sobre com per sota. Són tan grans que poden aguantar fins un pes de 35 a 40 kg.

4

Argentina. Aconcagua, el cim més alt d’Amèrica. Fa pocs dies que la meva filla Vanesa  ha passat per aquí per veure les meravelles d’aquesta zona i travessar cap a Xile.

aco 4

Bolivia. Típica formació muntanyosa ben a prop del desert d’Atacama ( Chile) just al pas fronterer entre aquests dos països. Et donen una infusió de coca pel mal de muntanya ja que hi ha gent que els hi afecta molt.

an 4

Nicaragua. En aquesta platja vaig veure néixer centenars de tortugues que emergiens des de l’arena cap el mar sortint dels ous que hi havia enterrat de les postes de les seves mares. Va ser tot un espectacle!!!

an 5

Veneçuela. Parc Nacional de Canaima. Formacions muntanyoses úniques al món, aigües del color de la coca cola, cascades inacabables, habitat d’anacondes…És un autèntic viatge d’aventura a la recerca del salt d’aigua més alt del món.

an 8

Argentina. Canal Beagle. Navegar entre centenars d’animals en un dels punts més australs del món és tota una experència!

an 24

an 25

Costa Rica. Volcà Poas. Situat en un país amable i en un indret d’accés fàcil. Només has de tenir sort perquè quasi sempre està tapat per les fumaroles que emet l’aigua del llac, que està a una temperatura altíssima.

an 7

Cuba. Cayos al Carib. ” Pura vida!”

an 22

Chile. Gèisers del Tatio. Els d’Islàndia, a costat d’aquesta explosió que té lloc cada matinada en el moment del desgel, són de joguina.

an 31

Argentina. Punta Tombo. Arriben de l’antàrtida, fent un llarguíssim viatge per l’oceà Atlàntic i aquí troben recer per aparellar-se. N’hi ha a milers!

an 23

El sud est de Canadà i tota la zona de Nova Anglaterra, a l’est dels Estats Units, a la tardor és converteix per art i màgia del canvi de color de les fulles en un espectacle meravellós i únic! Aquesta imatge està feta a prop de Boston.

any 32

Veneçuela. Salto del Ángel. Aquestes formacions muntanyoses són úniques al món. Es diuen tapuis i en una d’elles es troba la caiguda d’aigua més alta del món. Arribar fins aquí és un autèntic viatge d’aventura!!!!!

an 9

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: