una mica de tot arreu

Flaire de primavera

Aquest any tot ha anat una mica desguitarrat. Els ametllers han florit abans d’hora, als jardins trobem currues de processionàries, ahir hi havia una boira que semblava que estessim al novembre… en fi que la natura va a la seva. El que no falla mai és que el Diumenge de Rams no cal esmeçar-se massa perquè els més menuts estrenin els conjunts de primavera,ja què el fred i, a vegade,s la pluja o els núvols, acostumen a fer acte de presència. També és una tradició com anar a beneir la palma o el palmó…

Aquest blog, en aquestes dades acostumava a donar informació sobre la Marxa dels Castells. Una informació molt ben rebuda i amb moltes visites.. Aquest any m’ha sigut del tot impossible cobrir aquest esdeveniment però agrairé a qui tingui una col·lecció d’imatges, tant de la sortida i arribada com del camí, que me les passi. Amb molt de gust les inclouré al blog perquè en quedi constància.

Atés que sempre barrejava la informació sobre la Marxa dels Castells amb imatges d’ametllers florits n’he rescatat unes quantes i, tenint en compte que estem a les portes de la primavera, li donarem la benvinguda amb aquestes fotografies que sempre són de bon veure. Espero que us alegrin el dia!!!

a1

a2

a3

a4

a5

a8

a7

ametllers 2 bina

abelles bona

ametller 2

avui 1

avui 2

avui 6 bona

cervera estimada 1

stimada 2 bona

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: