una mica de tot arreu

Un passeig per s’Aigua Blanca

El post d’avui ens porta records d’estiu. Sol i platja, blaus i blancs, calor i gaudi. Mentre hi ha en preparació uns quants posts històrics anirà bé una mica de distracció.

L’indret triat és Eivissa i, d’entre la gran quantitat de platges que ofereix l’illa, avui farem un tomb per s’Aigua Blanca. Cadascuna de les platges eivicenques té un tret que la fa especial i aquesta, encara més, ja que està arrecerada sota uns acantilats força escarpats i això fa que la sombra apareixi d’hora. Per tant, és recomanable anar-hi a primera hora, per tal d’aprofitar el dia.

sa

El nom de s’Aigua Blanca ve donat pel color de l’aigua. Les seves aigües són força blanques degut a que estan trencades per onades produïdes pel vent de l’est que bufa sovint en aquest indret.

sa 4

sa 6

sa 8

Tot i que és una platja que té 300 metres de llargada, amb una amplada d’uns 10 metres de mitjana cal tenir en compte . Les més grans, es veuen bé i hi ha qui s’hi enfila per fer-les servir de trampolí, però n’hi ha d’altres que no es veuen i cal vigilar-les.

sa 7

sa 17

A Eivissa només hi ha dues platges que, oficialment, són nudistes: Es Caballet i s’Aigua Blanca.

sa 9 bona

sa 10 bona

Tot i ser platja nudista, és un indret en el que hi va molta gent que es barregen amb els que van conills, passant una mica de tot.

sa 11 bona

A més també és sovintejada per grups familiars que no practiquen nudisme…

sa 12 bona

… o sí, però a mitges, ja que el fill de la família nudista llueix uns bons calçons, com diuen els illens.

sa 20 bona

Com a contrast, n’hi ha que porten uns banyadors d’allò tan complerts…

sa 16

En un extrem de la platja hi ha un “xiringuito” posat amb molta gràcia. Dinar-hi és un encant: pel bé que s’hi està, pel menjar que serveixen i per les boniques vistes que hi queden emmarcades, com de postal.

sa 18

a 15

sa 13

Des d’aquesta platja es veu una bona panoràmica de Punta Grossa i de l’illa de Togomago. Una platja del tot recomanable !!sa 14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: