una mica de tot arreu

Celebrem amb colors el post número 600

Aquest post és el número 600 dels que s’han editat en el blog unamicadetotarreu. Un blog que el dia 17 de febrer complirà tres anys. Tots els que el seguiu sabeu que és un blog d’`àmbit local en el que sempre es prioritza els esdeveniments cerverins. Per variar, a vegades, s’informa sobre fets o paisatges d’altres indrets així com també de viatges a països llunyans. Però, si es generen temes importants a la ciutat, aquests altres queden aparcats i els de Cervera sempre els hi passen al davant.

El proper dia 17 de febrer es farà un repàs dels posts més exitosos. Alguns d’ells tenen moltíssimes visites, altres menys. Avui, ara mateix, hi ha comptabilitzades 125.943         visites. Si dividim aquesta quantitat per 600 dóna una mitjana d’unes 210 visites per post.

Avui faig un ellet a les noves tecnologies. A aquesta manera de fer que fa uns anys era impensable. Donar un toc de color i de fantasia a les imatges les desvirtua però també els hi dóna un atractiu especial que cal tenir en compte. Atés que, per les fotografies que faig pel blog no acostumo a jugar amb filtres, he pensat que seria ben original editar un post amb totes les imatges tractades.

He de donar les gràcies a Mª Lluïsa Guim per have-me deixat capturar aquest conjunt de fotografies fetes amb un mòbil. Són de l’exposició Cosir de Blanc. No tenen a veure per res amb les que va presentar el blog en el seu dia i espero que aquest desfici de color us agradi. Estan tractades amb les palicacions Aviary i PîcsArt.

co 3

co 4

co 17

co 9

co 16

co 10

co 7

co 6

co 8

co 18

co 13

co 11

co 5

co 14

co 15

co 12

co 19

co 20

co 22

co 23

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: