una mica de tot arreu

Estacions

Aquestes imatges de Cervera, especialment del nostre Campanar, són les que donaran entrada al post número 600, que serà el proper.

Demà serà el moment de donar les gràcies, fer recompte i balanç. De moment, gaudiu amb aquestes fotografies.

Les postes de sol a Cervera, moltes vegades esdevenen espectaculars. Aquesta imatge que m’ha cedit Xavier Rivera ens la mostra des de la vessant més desconeguda. Els darrers reflexes banyen de ple una part del casc històric de la ciutat. Aquí no podem veure-hi els llampants vermells, tarongesi grocs, però sí que poden gaudir amb la pedra daurada i els contorns destacats. Fixeu-vos en la paret de la muralla com de ben dibuixada es veu. Xavier, gràcies per aquesta preciosa posta de sol!

5

Abans d’acabar l’any, alguns dies, les sortides del sol van ser molt espectaculars amb uns colors fantàstics que anaven canviant molt ràpidament. Aquestes tres imatges en donen fe. Estan fetes amb el mòbil. Si hagués tingut la màquina a mà una altra cosa hauria sigut!

1

2

3

Novembre és temps de boires. M’encanta aquesta fotografia amb dos protagonistes principals: el Campanar i les Forques. Un tercer, més secundari, el poblet de Granyena s’endevina, al fons. L’ha cedit Eulàlia Boronat. Moltes gràcies per deixar-nos gaudir-ne!

eulàlia

Nadal. Una corona nadalenca lligada amb un cordó mira el Campanar.

post 600

Primera posta de dol de l’any. Feta amb un mòbil.

posta sol

Recordar Cervera nevada sempre és agradable. No cal dir que aquestes dues imatges no són d’aquest any. De moment, sembla que de neu no en tindrem!

600 00

600 0

Hivern. Branques despullades davant el Campanar.

pals

Dues torres. Pedra i ciment.

pal llum

Records de primavera.

600 4

post 600 1

roses

Al gener ja hem pogut gaudir amb la florida dels ametllers. Ai les gelades quin mal els hi poden fer…

am 1

L’estela d’un avió es destaca damunt el núvols. Les flors que avancen la primavera maridades amb el record de viatges que desperta l’ocell volador, tot plegat, porta promeses de nous camins, de nous indrets…però sempre tornant a Cervera.

11111

I el comiat, amb un reflexe damunt l’aigua transparent.

are

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: