una mica de tot arreu

Dibai i Abu Dhabi, un somni nascut del desert ( 15 ) Una mica de tot arreu

En aquest post podreu veure diferents espais i situacions que tenen la seva importància en aquests Emirats.

Un dels parcs temàtics més visitats a Abu Dhabi és el que Ferrari ha edificat per poder veure tot el que envolta a aquesta mítica marca italiana. La coberta és espectacular i els interiors també. pica 11

pica 9

pica 10

pica 12

Tant a Dubai com a Abu Dhabi els jardins estan cuidats al detall.. Sorprén que en ple desert es pugui trobar aquesta verdor.

pica 14

Els seus esforços els hi costa. Com podeu veure les plantes, com no pot ser d’altra manera en un lloc construit damunt el desert, estan plantades directament damunt la sorra. S’han fet servir milers i milers de quilòmetres de tub de regadiu que  permeten que els hi arribi l’aigua.

pica 13

Aquest agrupament de gratacels està a la zona de la Marina. Una de les zones més exclusives de la ciutat de Dubai.

pica 15

Al peu de les edificacions, els iots esperen als seus propietaris

pica 17

Aquest espectacular rascacels amb aquesta forma sorprenent és únic al món.

pica 16

Els turistes no van mai a visitar aquests barris on resideixen els emigrants. Jo em considero una viatgera i m’agrada veure tot el que cal per poder fer-me una idea de la realitat. Són barris que, obviament no tenen res a veure amb el luxe.

pica 5

pica 7

Personalment em va semblar que eren força dignes.

pica 8

El fet de que la brutícia estés escampada arreu és responsabilitat dels que hi resideixen. Donava una impressió de deixadesa molt gran. Una degradació que no era pròpia del barri sinó dels seus habitants.

pica 6

Aquesta part del país, que és zona fronterera amb l‘Emirat d’Oman, és molt bella. Aquí s’hi troben residències de cap de setmana molt ben arranjades. La tempesta d’arena fa que les imatges surtin així.

pica 20

En pujar fins dalt de les muntanyes anomenades Jebeel Hafeet, de 1340 metres es veu l’espectacular oasi de Buraimi, al fons de la vall. Aquesta atracció, amb un tram que queda completament penjat al buit, ofereix una vista que resulta espectacular. La tempesta d’arena no deixava veure el paisatge.

pica 18

Tocant a aquest complexe de diversió s’hi troba aquest hotel que oferix un fort contrast entre l’exterior, sec i àrid, i l’nterior que s’assembla a un jardí.

pica 19

La tempesta de sorra es deixa veure per tot arreu.

pica 21

Enterboleix la visió de la torre més alta del món.

pica 22

Abu Dhabi: l’important  circuit de curses automovilistes, Fòrmula 1, que tantes vegades hem vist a la televisió ple de gent i de cotxes

pica 1

Les vivendes properes al circuit estan farcides de mansions en les que hi resideixen els parents de l’extensa familia reial.

pica 23

La joia de la corona: lenginy de l’home per aconseguir quilomètres i quilòmetres de platja. Aquesta és la famosa palmera de Jumeirah. És la primera construïda però el projecte contempla més actuacions d’aquestes amb l’objectiu d’aconseguir fins a més de 300 quilòmetres de platja en uns indrets on només en tenien 70.

palmera dubai

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: