una mica de tot arreu

Dubai i Abu Dhabi, un somni nascut del desert (16) Hotels de superluxe

En aquesta ciutat s’apleguen alguns dels hotels més luxosos del món. Els preus són caríssims. Són realment espectaculars tant pel que fa als exteriors com a la decoració i les propostes innovadores i sorprenents que presenten. Encara que no s’hi estigui allotjat, a la majoria d’aquests establiments, s’hi pot accedir per visitar-los. En el cas d’aquest que us mostro avui es podia anar al bar de la planta baixa per tal de prendre alguna cosa així com també pujar a la terrasa per fer-hi un vol o mirar el panorama.hotel 8

El propietari d’aquesta cadena d’hotels, els Raffles, és egipci i, en aquest cas, ha decorat tota la edificació amb temes que giren al voltant de l’art i l’arquitectura d’aquest país mil·lenari. La forma de l’hotel ja és una piràmide. De nit, amb la il·luminació, al haver-hi tant vidre, resulta magnífic.

hotel 9

hotel 7

A les portes d’aquests hotels sempre s’hi troben aparcats cotxes que criden l’atenció

hotel 10

hotel 11

L’exterior vist des de dins de la planta baixa.

hotel 4

Les imponents columnes gravades amb relleus ens recorden els temples egipcis.

hotel 5

Una estampa molt habitual en aquests hotels. L’àrab vestit de blanc i acompanyat de les seves dones que poden ser esposes, germanes…elles vestides totalment de negre i amb el cap tapat. Els immigrants són els que treballen en el servei.

hotel 3

Diferents aspectes del vestibul.

hotel 12

hotel 6

El bar, amb una cambrera oriental, impecablement habillada, ofeix un servei magnífic.

hotel 1

hotel 13

El cafè ve acompanyat d’aquesta piràmide amb un pastisset a dins i el sucre, blanc o negre, el presenten en forma de cristalls. Una passada!!!!

hotel 2

Aquest hotel és l‘Atlantis uns dels millors de Dubai. Resulta espectacular arribar-hi, tant si s’hi accedeix amb el tren elevat com en un vehicle, ja que està al final de la palmera artificial i el desplaçament per aquella zona és com una mena de somni.

hotel 14

hotel 15

Aquí podeu veure la Palmera i l‘hotel Atlantis, en primer pla. Per arribar-hi es va seguint per la via del centre, després cal desviar-se una mica cap a l’esquerra fins arribar a la part de darrera l’hotel, que es des d’on es pot admirar i fer-hi fotografies, ja a la riba del Golf Pèrsic.

hotel a

Aquestes imatges, capturades a internet  mostren l’espectacularitat d’aquestes edificacions.

atlantis 3

Hi ha un aquari gegantí. Algunes de les habitacions, com aquesta de la imatge, estan habilitades sota aquesta instal·lació. Un espai obviament únic!

atlantis 2

El gran finestral que hi ha al bany també dóna a l’aquari.

atlantis

Pel que fa al Burj Al Arab és un hotel de 6 estrelles encara que se’l coneix, ja que li han posat aquesta fama, com l’únic de set estrelles del món. Amb els seus 321 metres d’alçada és el quart hotel més alt del món. Està construit damunt el mar en una illa artificial a 270 metres de la platja, al Golf Pèrsic.

A la terrassa disposa d’un helioport. Té 202 habitacions, la més gran té 780 metres quadrats de superfície. Si us hi voleu allotjar prepareu 2.500 euros per la més econòmica i 40000 euros si voleu tirar la casa per la finestra i reservar la més cara!!!!

hotel 16

El vestíbul, que té una alçada impressionant està decorat amb marbres, fonts, aplicacions de fulletes d’or… Aquí el podeu veure mirnat de baix cap a dalt.

burj 1

I aquí des de dalt cap baix. Dels nou restaurants que hi ha un està habilitat dins el mar.

burj 3

burj 2

Els clients que s’allotgen a l’hotel poden disposar pels seus serveis de vehicles d’una flota de Rolls Royce, la més important del món. A l’hotel hi treballen persones de 80 països diferents. Per anar-hi a fer una mica de soparet, , et cobren 200 euros per persona, per tant el que tocava era passar. Fer-se la fotografia al davant i admirar-lo per fóra

hotel

 

Aquest és l’hotel en el que vam estar allotjats nosaltres. S’hi arribava amb el metro, el tren elevat, i estava un pèl als afores. Net i impecable però no luxòs. Pràctic i ideal per dormir-hi i esmorzar que és per l’únic que hi estàvem. I amb un preu perfectament assequible. Anar amb un hotel “normal” et rebaixa considerablement l’import del viatge!!!

hotel nostre

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: