una mica de tot arreu

Fira de Sant Isidre 2015 (3)

Avui visitarem la zona de la Fira dedicada a la mostra i venda de Pa. Un espai que impacta en entrar-hi, doncs, a més de la posada en escena de tota la part dedicada a l’exposició i venda de pa i altres aliments que s’hi relacionen, la presència, dalt de l’escenari, de dos gegants i dos gegantons de Cervera amb els dos cavallets, resulta realment sorprenent i dóna un toc de color i vistositat a tot el conjunt que embelleix molt aquest espai expositiu.

La zona dedicada als estands institucionals, les demostracions culinàries o l‘Espai Pobles, complementa la distribució d’aquest pavelló que quedà molt ben arranjat.

Anant d’un pavelló a l’altre es trobaven aquest conjunt de fotografies de la Passió que obligaven a fer una parada. La seva bellesa i qualitat era palesa.

pa 20 bona

En primer terme, l’exposició de Pans del món.

pa 1 bona

En aquests expositors s’hi trobava una gran quantitat de diferents maneres de fer pa. El text explicatiu que acompanyava cadascun del elements era un complement ideal per assolir una bona informació de cadascuna de les peces.

pa 2 bona

pa 3 bona

pa 4 bona

L’escenari amb els gegants, els gegantons i els cavallets. La composició feia molt goig i va estar un encert lluir aquests elements del folklore cerverí en un espai tan visitat.

pa 6 bona

pa 7

pa 8

Aquesta zona habilitada per fer demostracions culinàries va quedar perfectament preparada i arranjada per aquest ús.

pa 5 bona

pa 9 bona

pa 11 bona

Des de fa uns anys la Fira de Sant Isidre compta amb alguns pobles de la comarca que hi són convidats. Aquest drac tan vistós el vam veure a l’estand de Ribera d’Ondara on hi havia també un complet i detallat recull d’elements vinculats amb l’extracció i comercialitazió de l’aigua de Robinat

pa 10 bona

Sanaüja presumeix de tenir un fantàstic grup de puntaires. Els treballs que exposaven en donen fe.

pa 12

Granyena presentava aquests quatre elements representatius de la seva cultura popular.

pa 13 a

Aquesta magnífica pintura, que estava acompanyada d’altres, ens fa adonar de com els artistes interpreten d’una manera ben personal la visió d’un mateix espai.

pa 14 bona

El conjunt de quadres que es mostraven eren molt atractius. Procedien d’un concurs de pintura que es va convocar en aquest bonic poble segarrenc.

pa 16

El sol banya els expositors donant-los-hi un plus de llum.

pa 17 bonab

pa 18 bona

Aquest post queda tancat amb aquesta imatge en la que podem veure, en primer pla, un interessant escrit en el que s’hi explicaven 10 motius que remarcaven la importància de menjar pa.

pa 19 a bona

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: