una mica de tot arreu

Fira de Sant Isidre 2015 (2)

Els expositors van ocupar la carpa exterior i l’interior del pavelló va estar dedicat a tot el referent al pa i als pobles convidats.

Avui podreu veure alguns dels estands de botigues, comerciants i entitas de Cervera. Aquest any aquesta carpa que es munta tocant al pavelló estava molt ben arranjada. Hi havia uns espais que ocupaven algunes entitats cerverines i la resta, tal com he dit, pels que exposaven els seus productes orientats en fer una venda directa o una publicitat.

Començo per esmentar les entitats, que aquest any eren poques.

Associació cultural el Campanar fira C 2

Seny Major. Com cada any, es podia col·lborar en la compra de carretilles, al preu d’1 euro, pel Dijous Gras de l’Aquelarre.

fira 10

Cadascuna de les entitats que formen part de Seny Major estava representada per algun element que la identificava.

fira 13

Passió de Cervera: imatges, records, història…

fira 11

… i una proposta molt atractiva que tinguè molt èxit: tothom qui volia es podia vestir de soldat romà per fer-se una fotografia.

fira 12

Anna Frank, una vegada més, va fer palès el seu bon gust en muntar l’estand. Tant per la manera de decorar-lo com pels elements que presentava.

fira 14

Sempre cuiden al màxim tots els detalls. Podeu anar a veure l’aparador que han fet per aquesta primavera. Original, creatiu, amb molt bones idees i amb una manera diferent i personal en presentar els seus productes. No us el perdeu!

fira 15

L’estand de Sol Major estava ple d’idees per fer regals, vinculats amb el món de la música. Sembla mentida que hi pugui haver tants objectes i tan bonics que, en veure’ls, ja et sembli que escoltes una melodia o et recorden una cançó.

fira 16

Aquest espai de relax, només en veure’l, ja sug·geria tranquilitat, descans, repós…A la banda de la dreta hi havia un racó, molt acollidor, per fer una tertúlia, esperar o fer petar la xerrada. Tot un encert!

fira 20

Tots sabem que la Bea de Les Voltes és una gran artista. Les peces que surten de les seves mans sempre tenen un segell de qualitat. Em sap greu que les fotos que vaig fer no em quedessin prou bé. Però vull remarcar que em va cridar especialment l’atenció una col·lecció de peixos preciosa i unes mènsules reinterpretades amb un color que les fa diferents i especials. Feu una ullada a l’aparador de la seva botiga al carrer Major i en podreu gaudir.

bea bona

Com podeu veure en aquesta imatge el concepte de parquet ha canviat moltíssim. Els tradicionals de tota la vida, han quedat exclosos per aquestes noves textures, aquests colors amb encant i aquests acabats tan especials.

fira 21

Josep Cots, des del seu estand, assessorava i mostrava les moltes possibilitats i preus per a qui estava interessat en donar un nou aspecte a la seva llar. Com la fusta no hi ha res!

fira 22

L’agència de viatges Bear travel presentava un estand molt atractiu. Al voltant d’un punt de trobada elegant, taula de vidre i cadires transparents, la conversa girava envers de les mil i una possiblitats de viatjar. Un aquip molt amble, amb molt bones ofertes i una magnífica atenció. En puc donar fe personalment ja que, l’any passat, vaig fer un viatge facilitat des d’aquesta agència i jo, que estic avesada a anar sempre pel meu compte, pensava que seria una experiència no massa positiva. Doncs vaig quedar encantada amb el tracte, la relació qualitat i preu i el resultat del viatge.

fira 23

Acadèmia Madern ha esdevingut un clàssic de la formació, des de fa molt anys, a Cervera. Presentaven tot el recull d’activitats que ofereixen.

fira 24

L‘aprenentatge d’idiomes és molt important i, des d’Acadèmia Madern, és un tema que cuiden molt fent servir tot un conjunt de recursos per tal d’afavorir l’efectivitat en assolir els coneixements.

fira 25

Essència Laia Arbós presentava, en un estand molt complet, tota la gama de productes i de serveis que ofereix aquest centre que, ja fa molts anys, s’ha fet un nom a Cervera dins del món de la bellesa i l’estètica.

arbos 2

Aquesta nova botiga de regals que trobareu al carrer que va de l’Hostal Bonavista al passeig de l’Estació, ens ofereix una variada i completa mostra d’objectes de regal.

campis 2

Bolsos de totes mides, formes, estils

stand campis

Cenalles, bosses de mà, moneders…Compta també amb una important secció de bijuteria. Si heu de fer algun regal, no dubteu en anar-hi, ja que segur que trobareu alguna cosa que us plaurà.

fira 26

Tanco aquest post dedicat als comerços, entitats i botigues (totes les que heu vist són representatives ja que és impossible posar-hi totes les que hi havia) amb l’estand de Mundijoc. Les joguines són molt atractives i encara ho és més tot el conjunt d’objectes dedicats als germans Márquez. En aquest cas, segur que la compra de qualsevol peça, és un encert total.

fira 18

 

fira 19

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: