una mica de tot arreu

Fira de Sant Isidre (4)

Amb aquest post queda per enllestida tota la informació sobre la Fira de Sant Isidre. Demà podreu veure la desfilada de tractors, que va tenir lloc el mateix dia de la celebració de la festa del sant, divendres passat.

Les imatges que veureu a continuació corresponen a l’entrega de premis de la Gimcana d’en Galderic. La llum venia molt malament i demano disculpes perquè les fotografies són de poca qualitat. Les poso, perquè donguin testimoni de la gent que ha obtingut premis. Així queda preservat aquest acte pel record.

Si algú té els noms dels guanyadors i me’ls vol passar a caldelfinestela@yahoo.es miraré de completar la informació.

gim 1 bona

dim 2 bona

gim 3 bona

gim 4 bona

gim 5 bona

gim 6 bona

gim 7 bona

gim 8 bona

gim 9 bona

gim 10 bona

Aquest va ser el participant de menys edat.

gim 11 bona

Aquí el vèiem amb el tractoret que li van regalar.

gim 12 bona

La família Pujol, Miret i Fabregat posen en grup després de recollir el premi.

gim 13 bona

El passat agost “el Campanar” va celebrar el 5è aniversari. Alhora es va solicitar a l’administració que es pogués incloure dins del camp associatiu. Un cop presentada tota la documentació ha quedat acceptada l‘Associació Cultural “el Campanar” de Cervera. El nom  de Cervera el vam haver d’afegir perquè es veu que, d’ Associació cultural “el Campanar”, ja n’hi havia una altra.

Vam ocupar dos estands i un tercer, destinat a informar de la Vitrallada, en el que també hi vam incloure coses referents a “el Campanar”.

En aquesta taula quadrada que podeu veure en primer pla hi havia tots els àlbums en els que s’hi troba tota la informació de les activitats realitzades al llarg d’aquests anys.

ca 5

Els cartells anunciadors del tots els actes que s’han dut a terme estaven col·locats en ordre cronològic.

ca 4

En aquesta taula que ocupava la part central de l’estand hi havia tots els records que es donen als assistents. Per cada activitat, se’n dóna al menys un.

ca 6

A l’esquerra podem veure més cartells fins arribar al darrer que correspon a l’últim acte que s’ha fet: el de Sant Jordi amb l’escriptor convidat: Jaume Miret.

ca 7

La informació respecte a les tres Vitrallades que s’han fet quedava emmarcada en aquesta zona, on papers de celofan ens recordaven els bonics colors dels vitralls.

CA 9

En aquest lateral es podien veure els dibuixos que Ton Granell va fer en motiu de la inauguració del Museu del Pa així com també el que va fer Vanesa Carcasona de l’antiga botiga de cal Delfín.

ca 12

Recordeu que la IV Vitrallada Memorial Toni Nadal tindrà lloc el proper mes d’agost i estarà dedicada als Geganters de Cervera. Més endavant ja s’editaran els cartells anunciadors.

ca 13

Des de “el Campanar” s’han programat i realitzat moltíssimes activitats. Us passo el resum  que s’entregava als que ens venien a visitar a la Fira.

Conferències.- 42   Exposicions.- 29   Publicacions Seny Major.- 15   Activitats realitzades fora l’espai “el Campanar”.- 12   Mostra de diferents botigues del carrer Combat.- 6   Homenatges a entitats i persones.- 6   Presentacions.- 6   Activitats musicals.- 4   Celebracions Cel d’Estiu.- 3   Oeganització ressopó a Sant Pere el Gros.- 3 Recitals de poemes.- 2   Edició de 4 calendaris: 2012, 2013,2014 i 2015.

Recordeu que des de “el Campanar” sempre oferim propostes de qualitat. Aquí teniu un tastet d’algunes de les coses que preparem pels propers mesos.

Pel que fa a sortida a Sant Llorenç de Morunys, una proposta que sembla que tindrà molt èxit, ja tenim la data: el dissabte 27 de juny. Properament podreu veure els cartells on s’explicarà tot el que farem en detall.
 
Aquest any el 4art. Cel d’Estiu tindrà lloc, altra volta, a la terrassa del campanar de Cervera. Està programat pel doimenge dia 12 de juliol i ja tenim la persona que el protagonitzarà. No us el podeu perdre!!!! Tindreu més informació de l’acte per mitjà dels cartells.
 
Estem preparant una exposició que amb el nom de “Cosir de blanc” es podrà veure a la capella de l’Incendi. S’inaugurarà la setmana abans de l’Aquelarre i romandrà oberta fins la Festa Major. 
 
L’acte d’entrega dels documents originals vinculats amb el  Poll del Cel, a l’Arxiu de Cervera, coincidirà amb la inauguració d’una exposició dedicada als germans Botines i amb un sopar commemoratiu del 80è aniversari de la construcció del Poll del Cel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: