una mica de tot arreu

Aparadors de festa (3)

Seguim visitant els aparadors de Cervera i gaudim amb els detalls, les decoracions i la presentació de productes que cada comerç exposa.

L’aparador de La Farigola és d’aquells que tot l’any t’hi atures, especialment si vas amb infants. Sempre el trobem ple d’objectes bonics i variats. Aquestes esferes lluminoses donen claror a aquest racó en el que dominen els tons foscos.

farigola 1

Un simpàtic i atractiu ninot de neu ens fa recordar altres Nadals en que aquest element campava dies i dies pels carrers de la ciutat. Aquest any, el fred sembla que no té pressa i la neu tampoc.

farigola 2

Combinar aquesta catifa, amb un disseny molt encertat, amb aquestes boles de gran tamany, tot i jugant amb l’atractiu cromatisme de les tonalitats, és el que presenta Adrogueria cal Cervi. Aquesta peça pot ser un bonic regal per qui tingui una llar en clau moderna.

cervi bona

El vermell i el negre, tan vinculats a aquestes festes, protagonitzen aquest aparador que combina peces atractives i còmodes d’ús diari amb sug·gerents i atractius conjunts de roba interior per dies especials. A Merceria Riera trobareu tot això i més.

pepeta riera

Esports Truga ofereix una quantitat impressionant de productes variats, atractius i escollits amb gust. Són una bona opció per fer un regal.

truga 1

Conjunts d’esport i conjunts de carrer es donen les mans en aquest comerç. Una compra feta en aquest espai és sinònim d’èxit segur. La novetat i la qualitat en són el distintiu.triga 2

Tot i que l’aparador de la Menta és recollit i íntim, sempre es transforma en un racó amb molt encant. Fa molt goig de veure i d’admirar els objectes que s’hi exposen i que tenen com a suport uns moblets de qualitat. La suavitat i polidesa de la fusta d’aquesta tauleta fa que els objectes mostrats hi contrastin, destacant la textura i el to de color.

menta 2

La paret sembla entapissada amb roba i ajuda a crear l’ambient de salonet en que ha quedat transformat l’aparador.

menta 3

Dues versions del mateix racó. La una, presentant aquesta peça fosca amb un coll molt vistós

menta 1

… i l’altra protagonitzada per una de clara. Que cadascú trii la que li agradi més! El marc daurat completa la decoració de l’aparador fent d’expositor d’un grupet de collerets, finets i delicats, que són molt bonics.

menta 6

Sorprenents i impactants són aquest parell de figures de gran tamany que s’exposen a Òptica Cervera. Al mig, en un llitet, hi ha l’Infant Jesus. Les ulleres, de pasta i molt actuals, represent l’element bàsic de l’òptica, i acompanyen la composició.

stanis 1

Observeu amb detall la Verge Maria: unes manetes diminutes, una carona menuda i, cabells, mantell i vestit, embolcallant-la amb molt volum. S’endevina que al darrera d’aquesta composició hi ha la mà d’una persona molt creativa i que sap treballar molt bé la tècnica del papier marché.

stanis 2

Fixeu-vos en la manera de disposar la roba del llitet tot i dominant el paper fins aconseguir la forma desitjada.

tanis 4

La figura de Sant Josep és magnífica, especialment pel moviment que li ha sabut donar l’artista pel que fa al  vestuari. Ens recorda les magnífiques escultures de Jaume Padró que trobem a l’altar del Paranimf de la Universitat i al del Santíssim Misteri.

Aquesta atractiva composició stà feta manualment i l’autora és la filla de la casa, la Lluci. Enhorabona per haver-nos mostrat aquest trebat tan ben aconseguit amb el que gent de Cervera en podrem gaudir aquestes festes. No us el perdeu!!!!

stanis 3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: