una mica de tot arreu

Aparadors de festa (2)

Seguim donant un passeig pels carrers de Cervera tot i admirant els aparadors que el comerç de la ciutat ha preparat. Dóna goig de veure com s’hi han esmerçat. Mireu aquestes fotografies i veureu com, els uns amb més espectacularitat que altres, pel tamany dels seus aparadors o pel tipus de gènere que presenten, però tots amb creativitat, gust i encert.

Amb el post a punt d’editar m’acaba d’arribar la notícia de la mort de Paquita Miró. Els aparadors de la seva botiga estaven inclosos en aquest post. Són d’aquelles notícies, que tot i saber de la seva malaltia, et deixen del tot commocionada. Recordo el seu somriure, la seva educació i amabilitat, la seva acurada atenció, la seva imatge darrera el taulell de la farmàcia… La seva farmàcia, aquest espai que havia creat amb un gust exquisit on podíem gaudir amb el magnífic mural del fons, la col·lecció de pots antics, els aparadors sempre variats i creatius…

Afegeixo aquesta fotografia amb l’arbre de Nadal de dol. Tot una premonició. Aquest any l’aparador, que tan bonic i elegant vaig trobar, sembla que tenia un missatge amagat.

paquita miro dol

farmàcia miró 1

Paquita, aquest estel, vistós, brillant, ple de vida i de llum…ens recordarà la teva presència i, dissortadament, la teva absència. Les converses tingudes, les experiències explicades, l’estimació per Eivissa, les xerrades de viatges…Paquita, no t’oblidaré, no t’oblidarem.

farmacia miro 2

Enceto el post amb les imatges de l’aparador, sempre tan exquisit, de Pastisseria Agustí. Han donat protagonisme al cava incidint amb la mostra de diferentes maneres de presentar Anna de Codorniu.

agusti 1

agusti 2

Sorprén la imaginació i el bon gust que tenen els que dissenyen les ampolles d’aquest cava. Un color de capsa de perfum amb un líquid de color de colònia.

agusti 3

Elegància, modernitat i colors molt actuals és el que destaca en aquesta composició que podeu admirar a Materials de construcció Beleta.

beleta bona

A Orquídea han apostat pel blanc. Un blanc de neu que cobreix l’estel i el preciós arbre de Nadal. Els punts de llum reforcen l’encant de la composició.Tot un encert!

flors orquidia 1

Sastreria Miret, que sempre decora els seus aparadors, tant els del carrer Santa Anna com els de la plaça Universitat, amb molta cura, una vegada més, ha centrant l’atenció en unes boniques capses vermelles que mostren el seu contingut.

miret 3

Enmig de peces de roba i accessoris, barregen  materials i colors, creant una bona combinació amb el vermell, el plata i el daurat de les pinyes.

miret 4

Si passeu per davant d’Anna Frank, especialment en fer-se fosc, us quedareu bocabadats. Els quatre finestrals donen pas a un món de màgia i de bellesa.

anna frank 1

Espieu per cadascun d’ells i hi trobareu detalls preciosos amb diferents objectes que us sug·gereixen magnífiques idees de coses per regalar.

anna frank 2

Un espectacular trineu de color blanc, decorat amb uns delicats dibuixos daurats, tranporta tot un reguitzell d’objectes convertint-se en protagonista d’aquest aparador.

trineu

L’arc sempre té un encant especial i, si a més, al darrera hi espia un arbre preciós, l’èxit i l’encant de la composició està assegurat.

anna frank 5

Tanco el post amb tot un reguitzell d’objectes, molt ben triats, que trobarreu a Anna Ftank per posar un toc de color, bellesa i originalitat a la vostra llar en aquestes dades.

anna frank 6

anna frank 7

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: