una mica de tot arreu

Aparadors de festa (4)

Seguim caminant pels carrers de Cervera i fem una parada als establiments que han decorat l’aparador de cara a aquestes festes.

No cal que envegem alguns aparadors de capital ja que aquí també en trobem de fantàsticament presentats. L’any passat l’establiment Diferent ens sorprenia amb una composició preciosa i, aquest any, també enamora el marc que se li ha donat: un dia plujós. Les gotes regalimen vidres avall i les dues models, impecablement vestides, s’aixopluguen sota un gran paraigua que les protegeix.

roba 2

toba 4

Detall d’un racó d’aquesta bellíssima composició.

roba 3 bona

L’aparador del comerç del fotògraf Gómez Grau sempre atrau mirades, ja que la pantalla en la que es pot veure molts dels actes que es fan a Cervera, és un bon motiu per quedar-se a mirar. En aquest moment estaven passat fotografies del magnífic Concert de Nadal organitzat des del Conservatori de Cervera.

gmez g 1 bona

Per Nadal l’aparador s’embelleix amb llumetes i boles daurades

gomez g 2 bona

… i una cascada d’estrelles que acompanya aquesta espectacular i entranyable fotografia.

gamez g 3 bona

La Bea de Les Voltes, una artista que té molt gust i presenta creacions pròpies i d’altres autors. Crida molt l’atenció aquest caganer independestista de terrissa que contrasta amb la lluentor satinada d’aquestes boles platejades. Al fons, un objecte de fusta crida l’atenció…

bea 2 bona

Fixeu-vos quin detall més bonic. L’escrit, la capsa i el simbolisme, afegit a la bellesa del disseny, enamora. Un objecte perfecte per regalar!

bea 1 bona

Les boles platejades destaquen enmig d’aquest aparador del comerç Anna Maria, ple d’objectes que demanen ser comprats per tal de fer content algú.

ana mº 1 bona

Aquesta composició, en la que domina el vermell, resulta molt atractiva. Si us falta una maleta per viatjar no passareu desapercebuts amb aquest disseny tan vistós de Victorio i Lucchino…

ana mª 2

Les boles, en primer pla, agafen tot el protagonisme però, mirant al fons, endevinem un aparador curull de joguines. La botiga que els infants estimen i de la que coneixen bé, especialment, l’aparador que s’obre a la plaça Universitat.

ana mº 3 bona

A Copisteria Anna han posat unes artístiques branques i, per decorar-les, en comptes de boles hi ha un conjunt d’ampolletes de vidre que contenen un preuat líquid. Són ambientadors per perfumar ambients. En aquesta botiga en trobareu de diferents classes i mides.

copies 1 bona

Amb uns colors vistosos, que alegren l’aparador i recullen la llum, tot i mostrant  un aire de festa en veure el líquid ple de lluentons.

copies 2

copies 3

Molts, suposo que ja esteu assabentats de que la botiga que gestiona Càritas, Tot Drap, es va traslladar en uns baixos dels pisos del “xocolata”. I ha guanyat i molt, especialment pel que fa a l’aparador, que s’ha decorat amb molt encert.

El presideix una taula parada per aquestes festes.

carita 1

El mobiliari antic es restaura i es posa a la venda. Com a mostra fixeu-vos en aquest banc, original i molt bonic, que és una de les peces que podeu comprar en aquest establiment.

caritas 2 bona

Tot el que veieu aquí, excepte els objectes fets servir per la decoració, està a la venda. Hi destaquen aquestes copes de vidre de color verd incloses en una composició que barreja diferents textures i colors en la cristalleria. Una manera de presentar la taula que ara està de moda.

caritas 3 bona

No ho podia faltar el pessebre. Les figures fan molt goig.

caritas 4

Tampoc s’ha oblidat el tió, que somriu a peu de taula.

El detall d’exposar aquestes fotografies d’infants usuaris del servei de Càrites, en les que feliciten el Nadal, ha estat una idea fantàstica! Per ells i per totes les persones que, per un motiu o altre necessiten ajuda, hem de tenir present de fer arribar, de la manera que sigui, la nostra solidaritat. Una bona manera de col·laborar és comprar en aquest establiment. Hi trobareu moltes coses a uns preus molt assequibles!

Passeu per Tot Drap per visitar la botiga, si encara no ho heu fet, admireu la decoració de l’aparador i compreu-hi alguna cosa. De tot cor!!!!!

caritas 6 bona

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: