una mica de tot arreu

Xarxa al Pavelló Polivalent i El Carnaval dels Animals al Conservatori

Ahir vaig assistir a un parell d’actes dels que us dono informació. Ho faig abans d’encetar els post amb la gran quantitat d’activitats que es van preparar per la  presentació de la Ruta 1714 i que van tenir lloc al Paranimf i al Museu Comarcal de Cervera.

La Xarxa, entitat que ofereix des de ja fa molts anys una bona programació pels infants, ahir va celebrar, al polisportiu, el tancament de temporada amb una actuació a càrrec de la Companyia Els Herrerita amb l’espectacleThe Flamingos, que girava al voltant del món del circ. Un espectacle que entusiasmà als infants que van estar tota l’estona seguint amb atenció les evolucions dels tres artistes per l’escenari.

di 4

Petits i grans pendents del que passa amb els actors.

di 3

La Mariona i l’Arnau ben atents a l’espectacle.

di 2

Dempeus encara ho veu millor!

di 7

Tot i que la tarda era ben plujosa ningú es va espantar i els habituals fan fer cap al pavelló per gaudir de la festa.

di 5

Només cal mirar els infants per adonar-se de que el que veuen els interessa molt.

di 6

A l’entrada hi havia la botiga de Xarxa i, al costat, un racó dedicat a taller de maquillatge.

di 1

Que és on va anar la Mariona quan es va cansar d’estar quieta. Va sortir-ne espectacular!

di 8

I l’Arnau també hi va passar i el van deixar ben content amb el dibuix que li van fer. Ja anaven preparats per seguir amb la festa que va acabar amb un berenar que suposo va agradar a totohom. A les set es cavalcava un altre acte i vaig haver d’acabar aquí el reportatge. Enhorabona a la gent de Xarxa per tot aquest projecte que fa tants anys que gestionen a Cervera!

di 9 bona

L’altre acte va tenir lloc al Conservatori de Música i estava programat dins els Concerts de Primavera. El grup LleidArt Ensemble presentava El Carnaval dels Animals de Saint-Saëns.

Poc m’esperava trobar-me amb un espectacle tan fantàstic!

di 10 bona

Aquesta obra està pensada amb sàtira i crítica pel compositor i apropa als espectadors a un món únic de fantasia i música.

di 11

Aquesta proposta musical ofereix un magnífic espectacle al voltant de la música d’aquest genial compositor francès: Saint-Saëns.

di 12 bona

Els joves músics que hi intervenen han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels últims anys i tots s’han format a l‘Escola Superior de Música de Catalunya.

di 13

Les fotografies no estan a l’alçada del que es va veure. El moviment era imparable i, amb aquest grup tan nombrós movent-se, hi havia una gran dificultat per aconseguir imatges de bona qualitat.

di 14 bona

di 15

Aquest bany de blaus ve donat en el moment en que, dins del món animal que ens mostraven, feien estada a l’aquari.

di 16

la blava

A part de ser uns músics excel·lents interpretant una obra fantàstica vam gaudir moltíssim amb la seva capacitat escènica. Actuaven constanment i ho feien molt bé!

di 18

La il·luminació estava molt ben aconseguida i els blaus, els liles, els verds… anaven canviant el fons de l’escenari.

di 20

di 21

Les ombres que es projectaven a la paret donaven una estètica especial al conjunt. Oriol Aymat component del grup Blaumut és qui toca el violoncel.

di 22

di 25

Aquí vèiem el grup, ja al final de l’obra, en el fragment en que representen els cignes.

di 24

Cal felicitar aquest joves perquè van tenir l’èxit que es mereixien. La sala plena de gom a gom amb un públic que els va aplaudir entusiasmat.

Tanco el post amb la imatge de Roger Azcona, de Cervera, que tocava el contrabaix. I aprofito per posar el nom de la resta de músics i actors que van saber posar el llistó tan alt en aquest fantàstic espectacle. Pianos, Marta Castelló i Carles Marigó. Flauta, Neus Puig. Clarinet, Laia Santamaria. Percussió, Dani Ishanda. Violins, Ariadna Gabarrell i Christian Torres. Viola, Jordi Roure. Violoncel, Oriol Aymat. Dramatúrgia, Pere Farran i Gabriel Solans amb la Direcció escènica d’Ares Piqué.

 

di 26

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: