una mica de tot arreu

Sisena Hivernal de Cervera (2)

Amb aquest post queda per tancada la informació sobre aquesta sisena edició de la Hivernal de Cervera. Al final hi trobareu les imatges de l’arribada de Gemma Sala Llorens que va fer la prova Extrem.

L’enceto amb aquesta nena tan eixerida. És bo que els infants, des de petits, comencin a aprendre que el deport és molt important per millorar la qualitat de vida, pel compartir i pel competir. Aprendre que hi ha unes regles i que cal saber guanyar i també saber perdre.

hiv 1 bona

Els ciclistes van arribant en grups i el que crida molt l’atenció és tota l’estètica que gira al voltant de com van equipats per córrer amb la bicicleta.

hiv 2 bona

Fixeu-vos quina coordinació, quin conjuntar els colors i quina manera especial d’abrigar-se amb l’objectiu d’anar ben còmodes.

hiv 3 bona

A l’esquerra, uns fa fotos i un parell posen, al centre, la conversa amb els amics n’és la protagonista i a la dreta, el que s’ho mira està ben distret. Aquest és l’ambient que es podia captar després de l’arribada: tranquil, distés i amb molta harmonia.

hiv 17 bona

Sinfonia de blaus.

hiv 14 bona

Els cascs que porten són un prodigi de disseny. N’hi havia de tota classe i ben variats en la forma i el color.

hiv 19 bona

Fixeu-vos en aquests que porten aquest parell. Una passada!

hiv 8 bona

I aquest ens demostra que l’esport i el bon gust van de bracet. Casc i ulleres amb un aire del tot fashion.

hiv 13 bona

No us perdeu detall d’aquest altre. El que dic: uns dissenyadors amb molta imaginació són els que treuen aquests models futuristes.

hiv 4 bona

A punt per fer de “galan” d’alguna pel·lícula!

hiv 5 bona

Un altre casc ben peculiar!

hiv 6 bona

Aquest ja l’havíem vist però aquí el podem contemplar amb detall. Caram aquesta cursa ha estat una passarel·la en la que els i les models han lluït una varietat de maneres d‘equipar-se que deunidó!

hiv 7 bona

Un bon bocata per aquest jove tan estilitzat que posa amb una rialla de satisfacció!

hiv 9 bona

D’això se’n diu anar impecable de dalt a baix.

hiv 11 bona

No us perdeu cap detall d’aquesta fotografia. Mireu-la bé. Realment tot un espectacle!

hiv 12 bona

He quedat ben convençuda que tenir a la vora aquest estol de ciclistes que han participat en aquesta bienal ha estat una sorpresa per aquesta estètica tan cuidada. La veritat és que, com aquest dia, mai m’ havia parat a mirar-ho. Fer fotografies et porta a apreciar millor moltes coses!

hiv 18 bona

He acabat amb aquestes reflexions sobre la vistositat i l’espectacle de color que representa aquesta trobada esportiva i aprofito per felicitar a totes i a tots aquests esportistes que posen el llistó ben alt en la pràctica d’aquest esport.

Tanco aquest post amb l’arribada de l’única dona que va fer la prova Extrem, un recorregut de 58 quilòmetres. El dia ja havia canviat i el sol ja feia estona que s’havia escapolit. Un grup l’espera quan ja està a punt d’entrar per la porta de l’antiga muralla de Cervera.

hiv 20 bona

Dos ciclistes l‘acompanyen

hiv 21 bona

Una mica més i ja entrarà a la meta.

hiv 22

Una bona abraçada de felicitació!

hiv 23

Guapíssima i una vegada més, ja us ho deia, superconjuntada, en blanc i negre ofereix un aspecte immillorable. Ningú diria que acaba de fer la prova Extrem amb un recorregut de 58 quilòmetres amb la bicicleta!

hiv 24

Gemma Sala Llorens  de la Penya Ciclista de Cervera amb el President aquesta Penya, Josep Guardia i Amb el Regidor d’Esports de la Paeria de Cervera, Jaume Carcasona que li han fet entrega del merescut trofeu.

bici 1 bona

Ens acomiadem d’aquesta final de la sisena Hivernal de Cervera esperant poder-nos retrobar l’any vinent.

hiv 26

2 comments

    • Noi és que fèieu molt goig amb tot aquesta vestimenta tan especial. Tots els esports tenen el seu què: L’esquí, el rugby, em motociclisme… i em vaig adonar que els de les bicis deunidó. Bromes a part la cursa va ser fantàstica amb molts participants i bon ambient i nosaltres ens vam esperar fins el final quan va arribar la Gemma. Enhorabona i l’any vinent a tornar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: